Mit gondoltok erről a babakocsirol? Ilyet tervezek venni a kislanyomnak, viszont az ára gyanús nekem…
Egyet értek. Olyan rövid ideig használja a gyerek,hogy nem éri meg drágábban venni
Az enyém miután megtanult járni ,alig akart már kocsizni.
Szerintem jól néz ki
Egy barátnőm vett ilyet csak más márka, de dettó ugyan így néz ki és az ára is hasonló volt. Toltam párszor és borzalmas, nagyon gagyi és széles. Kisebb boltokban esélytelen volt vele manőverezni. A mózest lehet átalakítani sport résszé, ami nagyon kicsi és kb 10-11 hónaposan ki is nőtte a fia.
Ennyi pénzért már ki lehet fogni egész jó márkás kocsikat használtan. Én is használtam vettem egy rendes babakocsit és sokkal jobban jártam mint ő ezzel a gagyival.
Ezek másolat kocsik és ülések.Kínai sz*r.
Cybex és társai kocsik alapján vannak megcsinálva,de ide visít,hogy full alu és műanyag az egész..
Kb egy játék baba kocsit veszel csak nagyban.
Ha nem akarsz sokat költeni kocsira inkább nézz használtan,vagy más kategóriát,csak ne ilyen replikát.Csörög-zörög,gyenge,nem biztonságos,fél év max és veheted a másikat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!