Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mit gondoltok erről a babakocs...

Mit gondoltok erről a babakocsirol? Ilyet tervezek venni a kislanyomnak, viszont az ára gyanús nekem…

Figyelt kérdés
[link]
2022. febr. 12. 17:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
77%

7,nem azért lényeges a kocsi ára,hogy felvágj vele.Hanem minden másért.

3in1 kocsik nem nagyon vannak 60.000 alatt,amik meg vannak azok mindig az 'olcsó húsnak híg a leve' kategóriába esnek.

Semmi baj a drága babakocsival,azt is meg lehet venni használtan is.De akkor már normálisat vettél nem olyat amivel elmész az orvosig és elhagytál 2 kereket,kikopott az ülőkéje,leszedte az enyhe szél a kupolát..

Vannak jó baba kocsik olcsón,nem arról van szó,de azok nem ilyen 3in1 és 2in1 kocsik.

Sport többnyire,sima dönthetős mózes.

2022. febr. 12. 18:48
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatom szerint ennyiért tényleg a sima és tényleg vízszintesig dönthető sportkocsi az, ami tényleg könnyű és megbízhatóan kiszolgál elejétől végéig. Mellé lehet venni egy hordozót, amit eladsz, amikor autósülésre váltotok.
2022. febr. 12. 18:58
 13/22 anonim ***** válasza:
40%

Fektethető,ültethető sport babakocsi.Az ilyenek pl szerintem tök jók,főleg nyáron.

[link]

Az első max 3-4 hónapban használod a mózest és a hordozót is amit a 3in1-re lehet csatlakoztatni.Utána csak porosodik,azért dobálja mindenki marketplacen is olcsóért'.

Váltanak sport babakocsira és szülőkaros triciklikre :D

2022. febr. 12. 19:17
 14/22 anonim ***** válasza:
71%

Jaj és megint sikerül a teljesen sötét anyukáknak egymás torkának esni. Sznob aki 50ezer felett vesz babakocsit, olcsójános aki alatta. Komolyan nézzetek már magatokba, hogy képesek vagytok vérre menni egy szaros babakocsin. A kérdező arra volt kíváncsi mi a véleményetek erről a kocsiról, nem a szánalmas vitatkozásra.

Kérdező. Én inkább használtan vennék egy jó minőségű babakocsit. Sok baba az első időkben nagyon szeret abban aludni. Nyilván fontos, hogy hol laktok. Mi vidéki, földes utakon megyünk sokat, így fontos volt, hogy jó rugózása legyen. Ha főleg az utcákban tologatod és nem kell állandóan szétszerelned jó lehet ez is.

2022. febr. 12. 19:19
 15/22 anonim ***** válasza:
22%

"Sznob aki 50ezer felett vesz babakocsit, olcsójános aki alatta."

Te hol a p*csába olvastál ilyet? Mindenki egyhangúan azt mondta,hogy EZ a babakocsi sz*r és ennyit nem ér,ebben az árban vesz jobbat is.Gratulálok az értő olvasáshoz.🤷🏼‍♀️

2022. febr. 12. 19:22
 16/22 anonim ***** válasza:
29%

Senki nem veszett össze senkivel mrs.megmondó ember.Ez a baba kocsi főleg ennyiért nem jó,ezt azért el lehet mondani anélkül,hogy valaki sznob lenne vagy a másikat 'olcsójánosnak' tartaná.

Nem akartuk,hogy ennyiért ilyen rosszat vegyen,erre irányult a kérdés is.

Írtuk mi bárhol is,hogy mennyiért vettük vagy mennyiért kellene vennie?

Leírtuk,hogy szerintünk mi a jó ebben az árkategóriában és ilyet miért ne vegyen.Ebben semmi sértő nincs.

2022. febr. 12. 19:25
 17/22 anonim ***** válasza:
23%
Nem az ára, hanem a minősége miatt vettünk drágább babakocsit. Nem az árcédulával krúzolok vele hogy mindenki lássa, én aztán megadtam a módját a babakocsi vásárlásnak, nagy jampi vagyok. Hanem azért vettem drágábbat, hogy ne járjak úgy mint múltkor akit az utcán láttam; az olcsó képen lévőhöz hasonló kaliberű babakocsinak az egyik hátsó kereke teljesen be volt dőlve, szerintem két kanyarral később ki is tört… Na az enyémmel ilyen biztosra mondom, hogy nem fog történni.
2022. febr. 12. 19:35
 18/22 anonim ***** válasza:
39%

15. Olvasd el nagyokos az 5,6,7 hozzászólást.

Látom sikerült a pukkancs anyucikák tyúkszemére lépni. De hát ehhez értetek csak, támadni tudtok, gondolkozni nem :)

2022. febr. 12. 19:53
 19/22 anonim ***** válasza:
70%
Pikkpakk szét fog törni.
2022. febr. 12. 20:37
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél ennyiért használtan egy fokkal jobbat.
2022. febr. 12. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!