Kislányom 6 hós, kedden lázas volt,kihívtam a gyerekorvost, aki mondta,hogy tüdőgyulladás gyanús+hörgőgyulladása van. Hogy látjátok? Durva, vagy csak én dramatizálom túl?
Szia!
A mi doki nénink azt mondta,hogy 3 napig lehet magas lázas a pici mire valamit hat a gyógyszer. De szerintem válts orvost a miénké amikor hívom jön. A korházban kivizsgálták vagy ott sem történt semmi? Jobbulást a babádnak!
Szia!
Sajnálom, hogy beteg a babád.
Nekünk az első dokink volt olyan, hogy rendelési időn kívül (ami napi 3 óra) nem volt elérhető se telefonon, se személyesen. Nem ismerte fel a kisfiam betegségét sem.
Orvost váltottunk. Ez a dokinéni nagyon rendes, estig elérhető a mobilján, nappal bármikor hívhatom, ha csak egy kis tanácsra van szükségem, akkor is.
Mi is voltunk kórházban, lassan 2 hete. De nem a dokinénink miatt, hanem az ügyeletes miatt. Csillapíthatatlan 40 fok fölötti láza volt a kisfiamnak, és hiába hívtuk az ügyeletet, azt mondta, nem jön ki, mert úgysem tud segíteni, kúp 6 óránként és ülőfürdő. Nem használt, így vittük a kórházba. 2 napig bent voltunk, de alig akartak hazaengedni minket, mert a felvételkor 2 órán át torka szakadtából üvöltött a kisfiam, és másnapra berekedt.
A CRP-je 25 volt, bár én nem tudom, mit jelent ez.
Szerintem keressetek másik orvost, mert ha egyszer sz@rba hagyott titeket, akkor máskor is megteszi...
Legalább azt a rohadt mobilját venné fel, hogy tanácsot adjon, ha nem is megy ki házhoz...
Az én fiam 6 és fél hós és neki is hörgőgyülladása van, vagyis hörghurutja. Nem volt lázas hálistennek, de nagyon köhögött és fojt az orra állandóan, nem győztük porszívózni. Ha hívom a dokinéninket akkor jön, akár hétvégén is de kap is rendesen. Szóval remélem mindíg lehetlesz rá számítani. A gyógyszer nem hatott és most injekciót kap 5 napig.
Jobbulást!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!