Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányom 6 hós, kedden lázas...

Kislányom 6 hós, kedden lázas volt,kihívtam a gyerekorvost, aki mondta,hogy tüdőgyulladás gyanús+hörgőgyulladása van. Hogy látjátok? Durva, vagy csak én dramatizálom túl?

Figyelt kérdés
Kislányom 6 hós, kedden lázas volt,kihívtam a gyerekorvost, aki mondta,hogy tüdőgyulladás gyanús+hörgőgyulladása van.Adott neki egy lázcsillapító injekciót(38.6-ra).Másnap is megvizsgálta,szeinte jobban volt,majd estére feljebb ment a láza, hívam,hogy ha éjszaka feljebb megy,mit csináljak,mondta,hogy vigyem az ügyeletre+39 fokos láznál nem kell megijedni.OK!!!Feljebb ment,bevittem a kórházba,hazaengedtek,gyógyszerek tömkelegével.Tegnap 40 fokos lázát nem tudtam csillapítani,mire hívtam nem vette fel a telefont,férjem elment érte a házához,nem volt otthon,nem jött ki,sz..ba hagyott.Szerintetek?
2009. márc. 8. 10:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia!Van ez így.....sajnos.szerencsére még nem kerültem hasonló szituba.Én azért holnap rákérdeznék,hogy ugyan mi volt?!Máskor szerintem alapból az ügyeletre vidd vissza-ne várj a dokira.
2009. márc. 8. 10:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

A mi doki nénink azt mondta,hogy 3 napig lehet magas lázas a pici mire valamit hat a gyógyszer. De szerintem válts orvost a miénké amikor hívom jön. A korházban kivizsgálták vagy ott sem történt semmi? Jobbulást a babádnak!

2009. márc. 8. 10:44
 3/7 anonim ***** válasza:
hütöfürdöt is lehet a kúp elött alkalmazni, mert az orvos nekem is szolt már hogy lázt csillapitani kell utána mehetünk az orvoshoz gondolom lázasan ne vigyem neki.
2009. márc. 8. 11:05
 4/7 A kérdező kommentje:
Tegnap egy ismerős doki jött ki,algopyrin+seduxen injekciót kapott,nem vitte le, majd hűtőfürdő a doki jelenlétében 1!!!óra,az sem hatott,csak kicsit,végül a combtól talpig törcsibe csavarás vált be,tehát nem csak himi-humi láz volt.Nagyot csalódtam a mi orvosunkban,úgy érzem cserben hagyta pici,beteg kislányomat.Nem mellesleg több ezer forintot adok neki mindig,amikor kijön,erért elvárnám,hogy toppon legyen,ha nagyon kell.Ti is így gondoljátok?
2009. márc. 8. 11:46
 5/7 A kérdező kommentje:
2. válaszolónak: a kórházban csináltak vérkép vizsgálatot,majd röntgent,ami kimutatta,hogy nincs tüdőgyulladása, "csak" hörgőgyulladás,a vérképben is látszott a gyulladás a CRP-je 35 volt!
2009. márc. 8. 11:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnálom, hogy beteg a babád.

Nekünk az első dokink volt olyan, hogy rendelési időn kívül (ami napi 3 óra) nem volt elérhető se telefonon, se személyesen. Nem ismerte fel a kisfiam betegségét sem.

Orvost váltottunk. Ez a dokinéni nagyon rendes, estig elérhető a mobilján, nappal bármikor hívhatom, ha csak egy kis tanácsra van szükségem, akkor is.

Mi is voltunk kórházban, lassan 2 hete. De nem a dokinénink miatt, hanem az ügyeletes miatt. Csillapíthatatlan 40 fok fölötti láza volt a kisfiamnak, és hiába hívtuk az ügyeletet, azt mondta, nem jön ki, mert úgysem tud segíteni, kúp 6 óránként és ülőfürdő. Nem használt, így vittük a kórházba. 2 napig bent voltunk, de alig akartak hazaengedni minket, mert a felvételkor 2 órán át torka szakadtából üvöltött a kisfiam, és másnapra berekedt.

A CRP-je 25 volt, bár én nem tudom, mit jelent ez.

Szerintem keressetek másik orvost, mert ha egyszer sz@rba hagyott titeket, akkor máskor is megteszi...

Legalább azt a rohadt mobilját venné fel, hogy tanácsot adjon, ha nem is megy ki házhoz...

2009. márc. 8. 14:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Az én fiam 6 és fél hós és neki is hörgőgyülladása van, vagyis hörghurutja. Nem volt lázas hálistennek, de nagyon köhögött és fojt az orra állandóan, nem győztük porszívózni. Ha hívom a dokinéninket akkor jön, akár hétvégén is de kap is rendesen. Szóval remélem mindíg lehetlesz rá számítani. A gyógyszer nem hatott és most injekciót kap 5 napig.

Jobbulást!!!!!

2009. márc. 8. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!