Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek a babája a pociban...

Akinek a babája a pociban általában éjszaka volt aktiv, milyen volt a születése után?

Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 11:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Hát tündéri egy baba. Csak alszik meg eszik meg most már játszik (egyedül). Már 19 hetes. 10 hetes kora óta átalussza az éjszakát este 8-9-től reggel 8-9-ig. Eljátszik egyedül, jó kedvű állandóan, mindig vigyorog mint a tejbe tök. Mindenkire vigyorog. 2 hét volt neki kb. 1 hónapja, hogyha idegen ránézett vagy vmi akkor sírva fakadt. Teljesen kiegyensúlyozott baba. Ebbe a nagy melegekbe sem nyűgös, inkább alszik egész nap. A pocakba mindig aktív volt, főleg éjszaka, mondta is a doki, hogy biztosan fordítva van bekötve. Akkorákat rúgott éjjel, hogy fel ijedtem hogy ez mi volt, meg meg ijedtem mindig. Szóval szerencsém van vele mindenki mondja. Remélem a te babád is ilyen (lesz)!!!!
2010. júl. 11. 11:27
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én lányom mindig éjszaka volt aktiv,most 11és fél hónapos és nagyon aktiv.2hete tud egyedül járni,mindenhol ott van mindent látni,fogni érezni akar.Körbe járja a házat,ha a járokába teszem ordít.Nem szereti a bezártságot,megy az elötérbe és fogja a szandit mindig mehetnéke van!

További szép napot kívánok nektek!

2010. júl. 11. 11:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi:-) csak mert a nagyobbik lányom a pocakban éjjel békén hagyott,és kint is elég jól alvó baba volt:-) a picur viszont mindig éjjel bulizik,és nem tudom jelenthet e ez valamit a születése utáni éjszakáinkra nézve.
2010. júl. 11. 11:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyetertek masodik valaszoloval. Nagyon tundik ezek a babak, de orokmozgok. Egesz nap "uton" vannak, ejjel alszanak 10-12 orat, meg 10evesen is. Hat persze, kiborulnak. Fog noves, stb nem zavarja oket. Nagyon egeszsegesek is. Nem volt alvas nelkuli ejszaka. Nagyon baratsagosak, mindegy ki eteti, pelenkazza oket. Amint nevuket mondja barki, mosolyognak mindenkire. Nagyon konnyen bartkoznak is. Addig mig el nem indult, minden nagyon jo volt. Gondoltam is, ez igy tul konnyu. Alomi terhesseg, gyors, konnyu szules, 12 honapos kora ota, 7 evesig nem tudtam leulni egy kavet meginni. Allandoan masznak, ugranak, futnak, minden pillanatban lesni kell oket. Nem felnek semmitol. Mindig szines ruhaban oltoztettem, nehogy elvesszen a strandon, uzletekben, parkban stb. 5 eves kora ota tobb sportot uz, 8 eves kora ota versenyi szinvonalon. Golf, cricket, foci, tennisz, nem volt sohasem az utcan. Suli es sport. 13 eves kora ota dolgozik a sportban. Soha nem volt intelektualis, nem ult le ot percre, de megigerte, hogy csak annyit fog tanulni, hogy atmenjen iskolai vizsgakon. ext megtette, most sport tanar, mas nem is lehetett volna belole. Nagyon onfejuek, kitartoak, buzditok, soha nem pihennek. Elegge szetszortak, de csak otthon. Minden korosztallyal, minden szituban szivesen tarsalog. De nagyon kedvesek, husegesek, kefete-fehert latnak csak. Nem bosszualloak, hanem inkabb arrebb alnak. 20 ev utan egy kicsit lenyugodnak.
2010. júl. 11. 11:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálunk rendszerint este 9-kor és hajnali 3-kor kezdődött a box és fociedzés a pocakban. Születése után sem volt másképp, az első pár hét horror volt. Este 9-kor úgy pattant ki a szeme, mint aki egész nap aludt, mindent csinált, csak aludni ne kelljen. Hajnalban szintén. Nálunk tökéletesen igaz volt, hogy amit a pocakban csinált, azt folytatta kinn is. "szerencsére" csak 1-2 hónapig tartott, aztán kb. 3 hónapos kora óta már átalussza az éjszakát.
2010. júl. 11. 13:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálunk éjszaka volt szinte csak aktív, nappal alig lehetett érezni. és nagyon rossz alvó volt a születése után is. Éjszaka minimum óránként keltünk 9 hónapos koráig.
2010. júl. 11. 16:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Ahhh...na neee
2010. júl. 11. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!