Úgy érzem mintha a babám "sosem" aludna, szinte egész nap ébren van, rugdos, mocorog és éjszaka is meglehetősen aktív, ez a születése után is így lesz majd?
Én örülök neki, hogy szinte folyton érzem a babám mocorgását nappal, de annak már kicsit kevésbé, hogy éjszaka még hajnali egykor is meglehetősen aktív, sőt ha felkelek hajnalban mert épp pisilnem kell, érzem, hogy rugdos, tehát ébren van. :-) Édesanyám szerint a jövőben is ilyen kis éber baba lesz. A nappallal nem is lenne semmi bajom, de az éjszaka ... :-) Ha egész éjszaka talpon kell lennem akkor nem tudom a nappali kiképzést hogyan fogom bírni. Ti mit tapasztaltatok ezzel kapcsolatban? Akinek szintén ilyen mozgékony babája volt éjjel is pl.?
32 hetes kismama
Ha alszik álmában is mozog, kint is.
Éjszaka pedig több vér jut neki míg te pihensz ezért aktívabb..
Üdv: 2 kisfiú anyukája
33. hétben vagyok és ugyanez a helyzet. 25. héten voltunk 4D-n és ott azt mondta a szonográfus, hogy nagyon mélyen alszik a babám, de én közben éreztem a mocorgását, (igaz, hogy bökdöste a csaj), tehát akkor lehet, hogy álmukban is mocorognak elég rendesen.
Most olvastam, hogy a nap 95%-át töltik ilyenkor alvással, azon gondolkoztam én is, hogy kb ilyen arányban mocorog, de remélem, azért alszik is közben.
Szia :)én is 33hetes babás vagyok,és ugyanez,pont tegnap mondtam a páromnak azt írják a szakkönyvek 90-95%-ban alszanak a babák ilyenkor,de ez az én kisfiamra nem igaz :)
Egyébként a kislányom is ilyen volt(2,5éves) szinte megállás nélkül mozgott,ha az egyik oldalamra fordultam nem tetszett neki ::) mikor megszületett és haza jöttünk,komolyan mondom szinte EGÉSZ nap aludt 3hónapos koráig,csak az evésre volt itthon,nagyon jó baba volt :) teljesen ellentéte annak amikor még a hasamba volt.Persze mára már egy örökmozgó,nincs 1 perc nyugta :)
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!