Mennyi idős volt a babutok, mikor elmúlt a hasfájása?
Mindenkinél egyik napról a másikra történt? Írjatok,
had reménykedjek, mert nem látom a végét! 14-én 3
hónapos lesz.
Az én lányomnál későn kezdődött már 3 hónapos volt és kb.4 hétig tartott.Egyik napról a másikra múlt el.
2010. júl. 12. 12:07
2 hónapos koráig szinte naponta 5-ször kellett szélcsövezni annyira hasfájós volt, csak kézben lógatva volt el valahogy , rengeteget sírt, keveset aludt, azt is csak hason. Nem tudom, hogy volt e hozzá köze, de 2 hónaposan hallottam az Aloe Activatorról, elkezdtem neki adni és csökkentek a görcsös lábhúzogatások, a gyakori ébredések...2 nap alatt teljesen elmaradtak:) Utána szinte azonnal végig is aludta az éjszakát.
2010. júl. 12. 12:14
13/20 A kérdező kommentje:
11.17-es, a 7. napon magától sikerült a kaki, vagy lázmérővel? Nekünk is ez a hetedik nap, ma egy hete volt utoljára kaki. Délután viszem a védőnőhöz, rákérdezek, hogy nem adhatnék e neki egy pici almalevet, a régi kérdések között olvastam, hogy az segített valakinek. Már 3 napja egyre kevesebbet eszik, van hogy csak 40-50ml-t, a súlya nem hogy gyarapodna, még csökkent is egy picit. Többször megfigyeltem, hogy ilyenkor csökken az étvágya, kaki után viszont pótol. Csak szopiztatok?
Utolsó válaszoló, megírnád légyszi, hogy ahhoz az aloe activátorhoz hogyan lehet hozzá jutni? Egyáltalán mi az vagy mire jó? Kifejezetten babáknak van?
Köszi a válaszokat!
Almalevet ne adj neki, mert fogja a hasat, és amúgy is korai neki!
Szélcső, gripe water, vagy aloe aktivátor. Neten tudsz rendelni, de nem kifejezetten babáknak van, sőt bőrtisztítóként szerepel, de nekünk is az vált be. Testsúly kilogrammonként 1 csepp minden étkezés előtt!
2010. júl. 12. 15:54
11:17 -es vagyok,csak szopis volt, nekünk a hetedik napon nem magától hanem Laevolac sziruptól sikerült .A lázmérő sajnos nem segített.Sokszor viszont a kamillatea pici cukorral is bejött.Viszont az almával vigyázz mert nem tudom ,hogy másnál is így van-e de az én babámat az alma még jobban fogta.Remélem hamar megoldódik mert tudom milyen borzasztóan nehéz ilyenkor.
2010. júl. 12. 16:36
Forever Livinges ismerősöm ajánlotta, tényleg arctisztító, de nagyon sokan használják felnőttek és gyerekek egyaránt gyomorpanaszokra, gyomor, bélrendszer megerősítésére...2 hónapos kortól adható a hozzáértők szerint. Én kezdetben 2-szer adtam neki naponta annyi cseppet, amennyi kiló. Utána, amikor már elmaradtak a görcsök, csak este.
A szélcső nagyon jó találmány. Ha nincs kaki, tornáztassátok meg rendesen, térdkörzés a pocijánál...és utána szélcső. Majd meglátjátok, mennyi mindentől szabadítjátok meg szegény gyereket. Én is ódzkodtam tőle, de a férjem eü-s és amikor először használta, láttam, hogy mennyit segített és utána már én is mertem:)
2010. júl. 12. 16:38
17/20 A kérdező kommentje:
A szélcső hasfájásra nekünk is bejött, régebben még a kaki is átjött rajta, de ez csak 4-5 hetes koráig volt így. De már nem, egy kevés kaki megy bele, de a többit nem csalja most ki az sem. Voltam a védőnőnél, azt mondta másfél hétig sincs gond. Valószínűleg nagyon jól használja fel a szervezete az anyatejet, mert a súlya -a pici fogyás ellenére is- nagyon jó. Az esti hasfájás meg akkor is megvan, ha kaki van. A védőnő azt tanácsolta,hogy adjak neki őszibarack levet, 10 ml-t evés előtt, de nem itta meg, úgyhogy :(( várakozok meg próbálkozok.
18/20 A kérdező kommentje:
11.17-es, a Laevolac-ot nem ajánlotta a védőnő, azt mennyi idős kortól lehet adni? Orvos tanácsára adtad, vagy magadtól mert nem volt más megoldás?
11:17 Nekem a védőnőm meg a patikus ajánlotta amikor elmondtam a problémát, az a baj hogy megnéztem neked a betegtájékoztatót abba annyit ír hogy csecsemők esetén milyen adagot kell adni.Pontos kor nincs benne úgyhogy szerintem kérdezz rá a dokinéniteknél vagy a védőnőnél ha használni szeretnéd.Bár nekem a pontos ok ami miatt javasolták az az volt hogy nemcsak hogy fájt a hasa de folyamatosan erőködött nyomott szegény és nem sikerült neki.Ezért ajánlották mert ez elvileg lazítja a székletet.
2010. júl. 12. 21:28
20/20 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, hogy megnézted, köszi szépen. Mindegy, reggel elviszem a doktornéninkhez, aztán majd ő javasol valamit. Valamit ki kell találni, mert alig evett, szinte üres pocakkal alszik. Remélem éjjel fölkel enni.
Kapcsolódó kérdések: