Olyan anyukák veszenk körül, akik szoptatnak és tele vannak problémákkal. Más is tapasztalt ilyet? Bővebben lent
nekem sajnos nem volt elég tejem és adnom kellett születésétől Izának tápszert, aztén 3. hónapra már csak azt itta. Soha nem volt semmi problémánk azután hogy csak tápszert ivott, de előtte amikor anyatejes volt minden elő jött. Barátnőim is zsoptatnak és folyamatosan probléma van a kicsivel, szopási technika, nem alvás, kólika, kiütés stb. Tudom hogy a legjobb az anyatej a kicsinek, de akkor miért van ez így. sokkal kiegyensúlyozottabb a babám mióta tápszeres csak és most elkezdtem a hozzátáplálást. valakinek hasonló gondolatok?
kérem ne támadjatok hogy mit képzelek, tudom hogy az anyatej a legeslegjobb csak ez egy megfigyelés részemről.
köszönöm
5 hós baba anyukája
utolsó válaszolónak muszáj feltenni egy kérdést. Milyen régen szelektálódott ki? A barlanrajzok idejére gondolsz?
Kedves kérdező! Én is sajnálom, hogy vita lett belőle, pedig valóban csak a véleményem írtam le veled egyetértésben. De szélsőségek között élünk, csak szét kell nézni az országban. Szerintem úgy helyes, hogy ha nem tudunk szoptatni, akkor mással tápláljuk gyerekeinket, örüljünk, hogy erre van lehetőségünk. És ahogy írtad, a lényeg, hogy szeretjük a gyerekinket!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!