Akik küzdöttek hasonló problémákkal, adnátok tippeket még hogy mit lehetne még kipróbálni?
Én kisfiam 7 hónapos korától kap reggelire, vacsira kenyérfalatokat, vajjal, májkrémmel, sonkával.
Tízórai,uzsi gyümölcs keksszel, zabpehellyel, ebéd főzelék.
Szerintem is az lehet a baja, hogy már nagy ehhez a sok párszerhez!
Szerintem, de hangsúlyozom ez csak az én véleményem, már több étkezést kéne kiváltani!
Igaz én szoptatok, az más, de a barátnőm már 7 hónaposan csak reggel-este adott tápszert a lányának,a többi "szilárd" volt, és 9 hónapos korától kapott vacsit, reggelit is a tápszer mellé.
A tejpép tényleg csak felfúj, szerintem hamar feldolgozza a szervezete.
Én biztos bevezetnék több étkezést, már csak azért is, mert szerintem az durva, ha egy 1 éves még csak napi 2szer kap szilárd ételt, a többi tápszer, tejpép.
És akkor 1 éves kora után meg hirtelen minden mást egyen majd?
Amúgy mikor eszik gyümölcsöt a babád?????Mert nem látom, hogy írtad volna, az pedig nagyon fontos lenne!
Bocsi,de azért lehet pufi, mert ilyen sok tápszert eszik, annak ellenére, hogy majdnem 9 hónapos!
Adj neki nyugodtan rendes vacsorát, főzeléket, vagy mást.
Az esti lefekvés időpontjával nincs baj, az én fiam is ekkor fekszik, és általában 5-6ig alszik(most kel 1x plusz ban, mert betegeskedett a napokban).10 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!