Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valaki küzd hasonló problémákkal?

Valaki küzd hasonló problémákkal?

Figyelt kérdés

Segítsetek légyszi'!

Az a baj, hogy félek a fájdalomtól... Mindentől, ami fáj.

PL.: Van görkorcsolyám, gördeszkám, de NEM MEREM HASZNÁLNI, mert FÉLEK!!!

Légyszi' segítsetek! Előre is köszönöm!

2011. aug. 1. 16:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezen csak te tudsz segíteni. Használd. Más gyógymód nincs.
2011. aug. 1. 18:54
 2/3 anonim ***** válasza:
A félelemmel szembe kell nézni. Erre van egy elméletem, bár nem akarlak megsérteni. Általában ilyen "fóbiával" olyan emberek küzdenek, akiket kisebb korukban nagyon védtek, nem engedték például, hogy igazán mászkáljanak, nehogy baja essen a csöppségnek. Ami nem baj, csak nem tanul meg túllépni a fájdalmon a gyerek, így kezelni sem tudja későbbiekben. Az a baj még, hogy a fájdalomra koncentrálsz, arra nem gondolsz, hogy Öröm is származna ezekből a tevékenységekből. Az élet veszélyes, igen. Az ember pedig törékeny. De ha egy embert visszatartanak a gátlásai, örökké kerülgetnie kell mindent, és nem fog tudni teljes életet élni, mert úton-útfélen akadályokba ütközik. Szerintem próbálkozz meg először valami lightos dologgal először. Amúgy a görkoritól ne félj, régen az egyetlen félsz akkor volt, hogyha a bokád sérülne, mert kibicsaklik, de a mai görkorik, jégkorik jobban tartják a bokát, így csak a kezed tanuld meg letenni! Tudom, hogy nehéz elkezdeni, de amíg nem mondod azt, hogy azért is legalább megpróbálom, addig nem fogsz tudni szembeszállni a félelmeddel. Tehát te magad vagy a saját akadályozód (: Ennek van egy előnye: tehetsz ellene ha felismered! Az élvezetre koncentrálj, mert az életben sokszor az a legédesebb, ami veszélyesebb vagy tiltott (: Remélem tudtam segíteni, és fel a fejjel! (:
2012. márc. 23. 00:33
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!!!

Hát azóta kicsit próbáltam, nem is olyan rossz!!!

Mondjuk egyszer elestem, eltörött a karom, de nem adtam fel!!!

2012. máj. 10. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!