Joakim név nektek tetszik?
Figyelt kérdés
2010. júl. 9. 14:01
11/18 anonim válasza:
Nem zsidó név ez? Nekem nem tetszenek alapból a zsidó nevek sajnos. A Sára sem, pedig sokak szerint szép név az is.
12/18 anonim válasza:
Szia!
Nekem nagyon tetszik,ez egy heber eredetu nev.
Akkor ennyi erobol a Daniel,Eszter,Benjamin,Aron,Abigel nevet se adjatok a gyerekeiteknek mert ezek is mind heber eredetuek!!!
14/18 anonim válasza:
De zsidó név.
Nekem nem szép.
Miért nem adsz neki rendes magyar nevet?
15/18 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
Igen így van? Dániel, Eszter stb is zsidó név és pl. Ádám is és ezek tetszenek. A Joakim nem.
16/18 anonim válasza:
Bocs= Igen, igy van.(kérdőjel nélkül :-))
17/18 anonim válasza:
Joakim nem zsidó név! Ősi magyar név!
18/18 anonim válasza:
Szent Joachim a legenda és a katolikus egyház szerint Szűz Mária édesapja volt. Mindemellett elsodlegesen skandinaviai orszagokban hasznaltak, tehat eszaki eredetu.
mugy nekem tetszik, foleg hogy sokfele keppen lehet becezni.
Ennyi nem eleg nektek? Zsido nev... Na ja, mint minden nev ami a otestamentumban szerepel. Olyan egyugyek az emberek..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!