Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam 5 hónapos! Elkezdődött...

Kisfiam 5 hónapos! Elkezdődött a kiokoskodós hisztikorszak! Ha rászólok csak vigyorog és folytatja tovább! Szerintetek?

Figyelt kérdés
Már próbáltam azt is hogy beraktam a kiságyba és otthagytam.Persze torkaszakadtából üvöltött,és sunyin nézte hogy ott vagyok -e már.Persze hogy felvettem.Ezt kétszer eljátszottuk.Mit tegyek?Sajnálom hagyni üvölteni és csak cicin nyugszik meg.Na meg persze egyedül sem tud elaludni.Babusgatni kell,ami tök jó de már az alvásnál is rugdos karmol.Ezt mi rontottuk el,helyre hozható még?
2010. júl. 9. 12:46
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Szerintem ez minden babánál így van,szüksége van rád,és itt nincs elrontva semmi,majd ha már több mindent megtanul,akkor változni fog a helyzet. Csak ne legyél ez miatt ideges.
2010. júl. 9. 20:38
 32/34 anonim ***** válasza:

A kommenteket olvasva (elnézést kérdező) szerintem attól még,hogy anyák lettünk nem azt vállaltuk,hogy megszűnünk nőnek,feleségnek,barátnak lenni(akár csak az első években).Persze változunk,de nem helyes,ha csak a gyerek tölti ki minden idődet.Márpedig itt azt mondjátok,hogy csak ő van.(Kinél meddig van el a pici magában.)Igenis értenek ezek a babák(talán nem a szavakat még,de hanglejtést igen),így el lehet neki magyarázni,hogy anya elmegy 2 percre pisilni.Persze sír,mert ő így fejezi ki,hogy siess vissza,tudatja hogy ott van.

Az is elég nagy gond,hogy a folyamatos felkapkodással nem hagyjátok,hogy megoldja a maga problémáját.Gondolom forgolódni se egyszer csak tudott,hanem próbálkozott,nyöszörgött-te meg távolról bíztattad,nem egyből fordítottad meg.Szerintem.

2010. júl. 9. 23:31
 33/34 anonim ***** válasza:
Amúgy kedves kérdező,te hogy csinálod?Találtál már megoldást?
2010. júl. 9. 23:33
 34/34 A kérdező kommentje:

Igen,találtam!Csak az ösztöneimre hallgatok,és nem a szomszéd asszonyomra akinek ez volt az ötlete hogy :"Tedd be a kiságyba,két napig ordít és majd megszokja!!"Hát nálunk ez nem jött be és meg is kaptam itt a magamét!

A megoldás pedig:TÜRELEM ÉS SOK-SOK SZERETET!Nem vagyok én olyan rossz mint ami az írásomat tükrözi.

2010. júl. 10. 09:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!