Kisfiam 5 hónapos! Elkezdődött a kiokoskodós hisztikorszak! Ha rászólok csak vigyorog és folytatja tovább! Szerintetek?
A kommenteket olvasva (elnézést kérdező) szerintem attól még,hogy anyák lettünk nem azt vállaltuk,hogy megszűnünk nőnek,feleségnek,barátnak lenni(akár csak az első években).Persze változunk,de nem helyes,ha csak a gyerek tölti ki minden idődet.Márpedig itt azt mondjátok,hogy csak ő van.(Kinél meddig van el a pici magában.)Igenis értenek ezek a babák(talán nem a szavakat még,de hanglejtést igen),így el lehet neki magyarázni,hogy anya elmegy 2 percre pisilni.Persze sír,mert ő így fejezi ki,hogy siess vissza,tudatja hogy ott van.
Az is elég nagy gond,hogy a folyamatos felkapkodással nem hagyjátok,hogy megoldja a maga problémáját.Gondolom forgolódni se egyszer csak tudott,hanem próbálkozott,nyöszörgött-te meg távolról bíztattad,nem egyből fordítottad meg.Szerintem.
Igen,találtam!Csak az ösztöneimre hallgatok,és nem a szomszéd asszonyomra akinek ez volt az ötlete hogy :"Tedd be a kiságyba,két napig ordít és majd megszokja!!"Hát nálunk ez nem jött be és meg is kaptam itt a magamét!
A megoldás pedig:TÜRELEM ÉS SOK-SOK SZERETET!Nem vagyok én olyan rossz mint ami az írásomat tükrözi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!