Elkezdődött a falfirkálós időszak! Meddig tart körülbelül?
Én mondhatok bármit, tehetek bármit, ha megkaparint valamit a fiam, zsírkréta, filctoll, ceruza, mindjárt a falhoz szalad, és ráfirkál, közben pedig mondja magának, h ezt nem szabad....
26 hónapos.
Nálunk is szép Graffitik vannak. :o)
Igaz, a lányom kb. két éves volt, amikor rajzolta őket. Előtte úgy oldottuk meg, hogy egyedül nem rajzolhatott, csak együtt, úgy eszébe sem jutott. Aztán amikor született a kistesó, akkorra már volt néhány rajz a szobájában, akkor úgy voltunk vele, hogy már úgyis mindegy.
Majd ha festünk, újra "bekeményítünk". :o)
Az a vicc, hogy nekem kifejezetten tetszenek...
Első vagyok, nálunk sincs elől, mindig megbeszéljük, h akkor festünk, zsírkrétázunk, de tudod kicsim, csak a papírra szabad, megkaparintja, és odarohan a falhoz.
Ráadásul tapétánk van, gondolhatod...
Szerintem egyébként én szúrtam el, csináltunk üvegmatricákat az ajtóra, ő is segített, azóta van nála ez a butaság:)Szerintem csak díszíteni akar a drágám, mert ha jön hozzánk valaki, akkor is mutogatja nagy büszkén, h ő rajzolta, aztán meg elmondja, h ilyet egyébként nem szabad ám csinálni))))
Na, tessék, haragudj rá, ha tudsz:)))
3 éves :) Fiú :) hát vadul tombol a firka korszak...nemcsak a falra, hanem kezére lábára, kistesóra!!! :) És ráadásul nemrég kezdett beszélni, és elég nehéz haragudni rá amikor ilyen édes örömködő hangon mutatja a falon hogy : Odanééézz Ana, cigabiga :))) Örülök hogy végre beszél és látom mennyire örül az alkotásnak és amúgy nálunk is megérett a festés két pici gyerek mellett...
szóval persze rászólunk, adunk papírt, nagy ív csomagolót stb.
de csak az írószerszámok eltétele a megoldás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!