Van itt olyan anyuka, akinek a babája nagyon hasfájós volt, nem igazán segített semmi, és még tartott a hasfájás, mikor elkezdődött a fogzás?
Nekem a kislány volt nagyon hasfájós.Minden evés után 1 órát ordított.Se éjjelünk se nappalunk nem volt.:-(Egy sosem véget nem érő sírás.......
A doki kikevert vmi mentolos illatú vmit.Az jó volt a pocakjára.2,5 hós volt mikor abba mardt a hasfájás.Ekkor kijött az első két foga és utánna folyamatosan.Ekkor ezért ordított.Vagy 6 doboz dentonoxot vettem, mire kinőtt mind.Most 3 éves lesz és most mondhatom azt hogy kezdi átaludni az éjszakát!
A kisfiam mikor megszülett vettem hasfájás elleni cumisüveget és lekopogom, egy percet sem fájt a hasa.
Kitartás mást nem tudok mondani:Borzasztó ez a időszak.
Köménymag tea a hasfájásra, hideg vizes rágóka a fogzásra;
rokoni vagy baráti segítség beiktatása a pihenésed érdekében.
Hirtelen ezek jutottak eszembe, remélem segít, kitartás!
Szia!
A lányom nagyon hasfájós volt, nekünk arra csak a hordozókendő vált be!Minden délután magamra kötöttem és úgy tettem vettem, este már az ágyában aludt!ez kb 3,5 hós koráig tartott!
3 hós volt az első fogánál, 1 héttel később jött a párja is!Nálunk arra is bevált módszer volt/van a hordozókendő!És a sok szopi!
És a borostyánlánc ami nekünk MINDKETTŐBEN segített még!
Most másfél éves, de még mindig ez a két gyógymód van fogzásra!
Kitartás!Próbáld kenegetni is az ínyét, vagy próbálj homeót, és persze a borostyánlánc!
Ma kezdtünk a hasára homeot, mintha segítene, de nem akarom elkiabálni...
Sajnos nagyon messze vagyunk a rokonoktól, egyedül vagyok, apa van itt este, ő segít, de hát nektek nem kell magyaráznom, milyen nehéz napközben.
Az a legrosszabb, hogy nem tudom élvezni az anyaságot. Imádom, ölni tudnék érte, de minden este úgy fekszem le, hogy a holnap könnyebb lesz, és mindig csak nehezebb. :(
Hasfajasra grape water! A legjobb.
A fogzasra nekünk az vált most be, hogy a ragokat beteszem a hutobe.
És ha kiveszem bekenem dentinoxal és úgy adom oda. Hamar cserelem, mert sajnos felmelegszik.
Akkor nem vagyok egyedül ezzel az érzéssel, borzasztó. :( Annyira várom, hogy jobb legyen, közben néha lelkileg a padlón vagyok, hogy nekem ez nem megy. :((
A csodaszerek nálunk sem használnak, kiárusítást tarthatnék, gripe water, espumisan, infacol, teákból sőt, 4 fajta tápszert próbáltunk, hátha... de az sem. A szélcső valóban sokszor megoldás, de az sem mindig, pláne nem minden etetés után. :(
De úgy látszik, túlélhető valahogy. Kötél idegekkel. :(
Nehezen. Én konkrétan idegbeteg lettem. Semmilyen szer nem használt, én szó szerint kenyéren és vízen éltem. Hat hónapos korára múlt el, de állítólag ez a ritkábbik eset. 5 és fél hónaposan kijött egyszerre a 2 alsó foga...
6 hónapos koráig vánszorogtak a percek, onnantól meg csak kapkodom a fejem. Néha becsúszik egy-egy rossz nap, de ég és föld, majd meglátod!
Türelem, kitartás, magneb6!
Jó babázást Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!