Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyuka, akinek...

Van itt olyan anyuka, akinek a babája nagyon hasfájós volt, nem igazán segített semmi, és még tartott a hasfájás, mikor elkezdődött a fogzás?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet túlélni ezt az időszakot? 3 hónapos, pár napja az orvos is megerősítette, hogy a foga miatt nyűgös. Ha nem azért nyavalyog, akkor hasfájás miatt sír. :( Már hulla vagyok.
2011. jún. 22. 21:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Te nem iszol véletlenül tejszaporító teát? Az én lányom hasa attól fájt. Csak erre jóval később jöttem rá. :)
2011. jún. 22. 23:43
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekünk hasfájásra a grape water és a rezgős pihenőszék vált be. A fogfájásra pedig camomillát és osanitot használunk, az utóbbit a netről rendeltem.
2011. jún. 23. 09:46
 13/13 anonim ***** válasza:
22:45-ös Akkorát nevettem mikor olvastam a mit írtál :D Én is azt hittem,hogy a tejen keresztül jut bele valami,amitől nagyon fáj a hasa,ezért már csak májkémes kenyéren éltem.Aztán rájöttem,hogy tök mindegy mit eszek,az ő pocakja akkor is fáj és akkor is sír...
2011. jún. 23. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!