Milyen az élet 2 gyerekkel, akik között nincs 3 év se?
4 gyerkőcösként jelentkezem.A két nagy között 15 hónap van,a 2. és 3. gyerek között 3,5 év.A két kicsi között pont egy év lesz,már ha nem dönt úgy,hogy hamarabb jön.
Nem mondom,hogy nem nehéz,de mi így terveztük.A két nagy teljesen össze van így nőve,mindketten ovisok.A két kicsit úgy terveztük,hogy a 2.és 3. között nagyobb legyen a korkülönbség és a 4.jöhet megint hamar,így a micsik között is meglesz a szoros kapcsolat.(féltem attól,hogy a 3.majd ki lesz rekesztve ha ennyi a korkülönbség,tudom butaság...)
A nagyok már abszolút segítenék mindenben,pelenkázásnál,etetésnél,eljátszanak a picivel ha éppen 5 percre kimegyek kivinni a szemetet.Nagyon szeretik,már akár órákat is elszórakoznak együtt.Eddig sem volt egyszerű de 4 gyerekkel még nagyobb káosz lesz.A nagyok már iskolásak lesznek mire a 3.gyerek ovis lesz.
Haha nekünk is Kornél az egyik gyerkőc:)
(hamarosan 4 gyerekes anyuka,nem tudom hanyadik valaszolo)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!