Mennyire nehéz az élet 3 gyerekkel?
Nagyon szép az élet 3 gyerekkel. De nagyon nehéz is, nekem legalábbis. Férjem sokat dolgozik, a gyerekek nagyon anyásak, ha itthon van akkor is nekem kell Őket fürdetni, altatni, .... stb. Sok idő az esti procedúra, mire mindenki ágyba kerül.
A nagy 6, a kicsi 1 éves, félúton van a középső.
Szia!
Bár mi még csak most szokjuk a 3 gyerkőcös létet, azért válaszolok. Egyelőre még nem tűnik úgy, hogy sokkal nehezebbé vált az életünk (igaz, hogy hosszabb idő minden, mint 2 gyerkőccel), bár nekem apuka nagyon sokat segít, és a nagyszülőkre is lehet számítani. Most megint egy kicsit más a napirend, mint korábban a nagyokkal, mert a picinél (3 hetes) még nem alakult ki a napirend, és nagyon szeret karban lenni napközben.
A nagy 4 éves (a 4. szülinapja után 2 nappal született a pici), a középső bő kettő, a pici mint írtam 3 hetes.
Nekem egy kicsit megváltás volt, hogy megszületett, még a kialakult szövődmény miatt is, mert nagyon vacak volt (ez) a terhességem is. Talán ez volt a legrosszabb, alig bírtam mozogni, végig erős savam volt, fáradékonyság.
Mindhárom császáros volt.
A meglepő az volt, hogy a nagyok milyen szeretettel, érdeklődéssel fogadták a kicsit. Mindig figyelik mit csinál, és szólnak, ha szerintük valami baja van. Féltékenység egyelőre nincs (max. ha apánál van a pici, és az apás lányunk is akkor akar karban lenni), kíváncsi vagyok, hogy a kúszás/mászás megjelenése esetén mi lesz, mert a nagyok között akkor indult a vita.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!