4 hós lányom egyfolytában nyöszög, ha nem a szemébe nézve mosolygok. Megőrülök. Mit tehetek?
Ha csak egy pillanatra nem a szemébe nézek, már nyöszi. Ha rá figyelek, mosolyog.
De könyörgöm, csak ehetnék , nem?
Megőrjít már a folyamatos nyöszögés.
Más is van így?
Az én fiam egy hét múlva lesz 4 hós és ő is a napokban kezdte. Amikor egyedül van, akkor nyöszörög. Abbahagyja egy idő után, de nekem is feltűnt.
Ő mondjuk a kakival szenved sokat, ilyenkor náha erőlködik, nyom is, de az a fura, hogy ha szórakoztatjuk, akkor elmúlik az erőlködéés és a nyöszörgés is.
Hgyom, de nem hogy nem unja meg, egyre jobban behergeli magát és üvöltés lesz belőle...
Játékkal ugyanez van, ha nem úgy tudja szájába tenni, ahogy szeretné, csak hergeli magát
..
:-)
Szóval nehéz...
Néha kiborít, de akkor is imádom!:.-)ű
(na meg ott a 2 évesem is mellette..)
Pedig ha van gyereked már tudhatod, hogy sok mindent miatta kell "átértékelni"
Én simán kivittem anno a gyerekemet a hordozóba hogy lásson. Ennem kellett, ő nyöszízett egyedül.
Mostmár nagyobb, tegnap az etetőszékben volt, míg megfőztem a kajcsit. (nem hosszú ideig azt hozzáteszem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!