Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hós lányom egyfolytában...

4 hós lányom egyfolytában nyöszög, ha nem a szemébe nézve mosolygok. Megőrülök. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Ha csak egy pillanatra nem a szemébe nézek, már nyöszi. Ha rá figyelek, mosolyog.

De könyörgöm, csak ehetnék , nem?

Megőrjít már a folyamatos nyöszögés.

Más is van így?

2010. júl. 7. 09:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Az én fiam egy hét múlva lesz 4 hós és ő is a napokban kezdte. Amikor egyedül van, akkor nyöszörög. Abbahagyja egy idő után, de nekem is feltűnt.

Ő mondjuk a kakival szenved sokat, ilyenkor náha erőlködik, nyom is, de az a fura, hogy ha szórakoztatjuk, akkor elmúlik az erőlködéés és a nyöszörgés is.

2010. júl. 7. 09:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Esetleg vmi játékot ha adnál neki...bár biztosan megpróbáltad. Sztem bírd ki a nyüszögést, mert később sem fogja feltalálni magát, hagyd egy kicsit, hátha megunja.
2010. júl. 7. 09:53
 3/4 A kérdező kommentje:

Hgyom, de nem hogy nem unja meg, egyre jobban behergeli magát és üvöltés lesz belőle...

Játékkal ugyanez van, ha nem úgy tudja szájába tenni, ahogy szeretné, csak hergeli magát

..

:-)

Szóval nehéz...

Néha kiborít, de akkor is imádom!:.-)ű

(na meg ott a 2 évesem is mellette..)

2010. júl. 7. 10:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Pedig ha van gyereked már tudhatod, hogy sok mindent miatta kell "átértékelni"

Én simán kivittem anno a gyerekemet a hordozóba hogy lásson. Ennem kellett, ő nyöszízett egyedül.

Mostmár nagyobb, tegnap az etetőszékben volt, míg megfőztem a kajcsit. (nem hosszú ideig azt hozzáteszem)

2010. júl. 7. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!