Segítség! 25 hetes km vagyok. órák óta egyfolytában fáj a derekam, már nagyon, megőrülök tőle. Mit lehet ezzel csinálni?
esetleg zuhanyozz le melegebb,de nem forró vízzel.És holnap menj el a gyógyszertárba,és kérj valami krémet,amit használhatsz terhesség alatt.
megfáztál,vagy alapból a terhesség miatt fáj?
Sajnos nem sok mindent tehetsz!Feküdj le kényelmesen,és maradj is úgy,holnapra elmúlik!Volt hogy sírtam a fájdalomtól,sajnos hozzá kell szokni ebben a helyzetben!:S
38hetes
nem,nem megfáztam.az eleje óta sokat görcsölök,fájt a derekam is,de tegnap óta még jobban fáj a derekam és már megőrülök,mert nem múlik el semmitől :(
remélem nektek vannak jobb ötleteitek mint nekem.
köszi a választ
Szia!Ha nem segít a zuhanyozás,menj be ügyeletre!Nem riogatni akarlak,de nekem mikor terhes voltam egyszer azért fájt a derekam(nagyon!!!),mert a vesém görcsölt.Kaptam rá gyógyszert,és sikeresen végigvittem a terhességet(kisasszony rá is húzott 3 napot!:-))
Szóval lehet,hogy jobban járnál,ha látna doki.
én is félek,hogy esetleg megindulna,a fiammal is csak a derekam fájt,de korainak tartom még.egyébként a védőnőmmel nemrég beszéltünk,nem tudok mit kezdeni vele,csak elviselni,max enyhíthetem kenőccsel.
bár a védőnőm is válaszolt azért örülnék még válaszoknak,hátha vannak jó praktikák erre....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!