Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrülök egyfolytában rá gondolok, de neki kellek még?
Szóval van egy srác, akivel régebben majdnem összejöttünk, de én akkor nem mentem bele (nem azért mert nem tetszett!) és most egy ideje megint beszélünk, meg is írtam neki, hogy én barátságnál többet akarok, nem bírom így (már igencsak ki vagyok borulva, gondolom látszik...) Aztán mondta, hogy ezt személyesen kéne megbeszélni, majd kigondolja mikor és összefuthatunk. Azóta eltelt 2 nap, és nem írt rám msn-en én meg nem merek rákérdezni, nem akarok annyira nyomulni, még elijesztem. Jól teszem?
Mit tegyek, nem bírom ezt segítsetek! Őrülten SZERETEM őt és nem bírom elfelejteni, de lehet hogy már nem kellek neki?
egy nagyon bizonytalan lány
Márpedig jobban tennéd ha mihamarabb lerendeznéd ezt vele mielőtt talál mást aki komolyan gondolná vele és elcsábítaná a fejecskéjét.
Szóval azt ajánlom mivel te utasítottad el az elején, ezért keresd TE!! És találkozzatok és mond el neki hogy te mit szeretnél, hogy nagyon szereted többet akarsz mint barátság stb stb ami a szívedből jön.
Aztán kiderül mi lesz. Legalább le fogod ezt tudni zárni és fogsz tudni alukálni szépen.
De már elmondtam neki. És erre mondta, hogy ez nem msn-téma, majd személyesen... de azóta meg semmi.
És az a baj, hogy akárhogy próbálom nem tudom elfelejteni. Így nem is lesz másik. De nem is kell. Nekem ő kell :'(
2.vok
Akkor hívd fel, írj sms-t vagy küldj e-mailt, vagy kérdezz rá megint msn-en ha fent látod.
Ha meg nem kapsz semmi jelzést akkor egyértelmű a válasz: Ő nem téged szeretne, hanem mást.
Ha viszont találkoztok és akkor mond nemet, vagy akár az előbbiekben mondjuk msn-en, akkor el kell fogadnod, hogy ő nem lesz a tiéd, túl lehet élni nagyon sokan átmentek már ezen és túlélték időbe telik, ha majd NEM-et mond de fogsz találni mást.
Mondjuk megírom neki legközelebb, hogy ne játsszuk már ezt a végtelenségig, mondja meg, hogy most ő adna-e nekem egy második esélyt vagy felejtsük el egymást
Mert ez sajnos elég egyértelmű, hogy nem érdekli már a dolog...
FIÚK vélemény?
2. vok ismét:
Na akkor:)
Így van térj a lényegre a te időd sem végtelen, ha ő nem akkor találnod kell mást, ha nem reagál az e-mailekre akkor nem csak hogy nem akar tőled semmit de még gyerekes is és bunkó hogy nem válaszol.
Szóval tedd tisztába a dolgot és ha NEM lesz a vége ne keseredj el, találsz mást értelmes lánynak tűnsz nem lesz nehéz. amúgy 26/f
Jajj köszi!
Egyébként ez úgy volt, hogy nem email-t írtam neki, msn-en beszéltünk. És akkor vetette fel, hogy majd találkozzunk. Én meg hülye nem kértem konkrét találkozást tőle, csak mondztam h majd kitaláljuk. De ebből gondolhatta azt, hogy nekem ez annyira nem is fontos??? Mert hiszen előtte "gyakorlatilag" szerelmet vallottam neki...
hány éves az illető?:)
és te?
kéresd magad,,,sose nyomulj. ezt tanuldmeg.
ha akar valamit keres nemde?;) ennyi.
megint 2. vok:
Háát MSN-en szerelmet vallani más dolog mint élőben, ott bárki mondhat bármit, csak egyszerű betűnek tünnek olykor és ő is lehet hogy így gondolta, szóval lehet hogy nem tetszett neki az hogy azt mondtad:
"hogy szerelmes vagyok beléd, de...majd kitaláljuk mikor találkozzunk ok??"
Szóval kicsit elgondolkozhatott, ezt élőben kell lezongoráznod!!! Találkozzatok ezt tudom mondani továbbra is , élőben szemtől szembe derülhet erre igazi fény! :)
Ha meg nemet mond akkor azt már leírtam h mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!