Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrülök egyfolytában rá gondolok, de neki kellek még?
Szóval van egy srác, akivel régebben majdnem összejöttünk, de én akkor nem mentem bele (nem azért mert nem tetszett!) és most egy ideje megint beszélünk, meg is írtam neki, hogy én barátságnál többet akarok, nem bírom így (már igencsak ki vagyok borulva, gondolom látszik...) Aztán mondta, hogy ezt személyesen kéne megbeszélni, majd kigondolja mikor és összefuthatunk. Azóta eltelt 2 nap, és nem írt rám msn-en én meg nem merek rákérdezni, nem akarok annyira nyomulni, még elijesztem. Jól teszem?
Mit tegyek, nem bírom ezt segítsetek! Őrülten SZERETEM őt és nem bírom elfelejteni, de lehet hogy már nem kellek neki?
egy nagyon bizonytalan lány
Ezeket felejtsük már el hogy "ha szeretne veled lenne" pff. . .
Én ugyanígy vagyok csak egy lánnyal(19). És azért hogy megszeressen vagy engem szeresssen tenni kell, ez nemcsak úgy van hogy "hagyd békén mert veled lenne blablabla" meghogy "felejtsd el" mert énis őrültem szerelmes vagyok más nő nemérdekel kb csak Ő! Ez nem úgy van hogy "felejtős" mert nem tudnám elfelejteni sosem kb .
A kérdésedre meg annyit tudok javasolni hogy írj rá. És beszélgessetek. Majd egy job pillanatban valami humor közepén beszurod hogy "tök jó lenne találkozni". És ezzel nem rohanod le nyugi:)
Sok sikert én neked drukkolok:)
19/F
Persze, persze ez így mind jó. DE mi van ha azalatt összejön valakivel? Én azt nem élem túl...
Bár tudja, hogy mit érzek iránta mert elmondtam neki. Hogy nekem ez a haverság nem jön be. Ő mégis azóta is beszélget velem. Most mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!