Autósülésből csak a legdrágábbat? Te mennyiért és miylet vettél? Miért?
sziasztok!
Nagyon vívódom...tényleg kell a 60-80 ezres ülés?
9kg-tól nézelődünk, de tanácstalan vagyok.
Szeretnénk sokáig használni 9-36kg jó lene, vagy 25 ig minimum, és mindenképp dönthetős.
De nem hinném, hoyg a 80ezer ft os annyival jobb mint a 20-30 ezer ftosak.
Segítsetek dönteni.
Nézegettem a stm starlightot, az legalább 2007ben teszten nyert, most 50ezer kb az ára.
Ez a max ami megengedhetünk.
Ha a baba be van kötve rendesen a 20 ezer ftosba akkor is véd, nem?
a drágábbak miért jobbak?
mindenkép újat szeretnénk
na szépen lepontoztak, h az olcsóbbat ajánlottam.....nekünk akkor épp uborkaszezon volt nyáron,mikor pillanatok alatt kiderült h kell gyerekülés.....23-ért vettük, nekünk azt mondták ugyan az mint a 30 ezres kategória vázra.....szóval alapból spóroltunk és még jobb is a huzat rajta, mint a legtöbbön.....
azzal egyet értek h ami szétszedhető ülésmagasítóra, az valószínűleg ütközés esetén ott törik, szóval én olyat nem vennék....
ahogy te is írtad nem mindegy az autó sem, kérdezem én h mindenki 5 csillagos töréstesztes autóval jár?....feltételezzük h igen....vannak olyan balesetek amiknél egyszerűen lényegtelen h milyen az ülés, mert ugye a gyerekülés nem egy törhetetlen burok a gyerek körül.....
Műszaki emberként rengeteg ilyen tesztelésen vettem részt és én nem hiszem h a laboratóriumi ilyen olyan teszt megfelel az életnek......de akit ez meggyugtat szíve, joga
A fontos az h belepróbáld a gyereket vásárlásnál, belepróbáld az ülést a kocsidba, a gyerek megfelelően legyen rögzítve az ülésbe, ülés az autóba.....én ajánlom neked h menj el egy bababoltba és ott segítenek, hidd el h nem feltétlen a legdrágábbra beszélnek rá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!