Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Autósülésből csak a legdrágább...

Autósülésből csak a legdrágábbat? Te mennyiért és miylet vettél? Miért?

Figyelt kérdés

sziasztok!

Nagyon vívódom...tényleg kell a 60-80 ezres ülés?

9kg-tól nézelődünk, de tanácstalan vagyok.

Szeretnénk sokáig használni 9-36kg jó lene, vagy 25 ig minimum, és mindenképp dönthetős.

De nem hinném, hoyg a 80ezer ft os annyival jobb mint a 20-30 ezer ftosak.

Segítsetek dönteni.

Nézegettem a stm starlightot, az legalább 2007ben teszten nyert, most 50ezer kb az ára.

Ez a max ami megengedhetünk.

Ha a baba be van kötve rendesen a 20 ezer ftosba akkor is véd, nem?

a drágábbak miért jobbak?

mindenkép újat szeretnénk

2010. júl. 6. 20:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Azzal viszont nem értek egyet, hogy az egész csak a pénzről meg az anyukák lelkiismeretéről szól. Aki teheti az autóból is erősebbet és biztonságosabbat vesz. Erre is lehet azt mondani, hogy egy több milliós semmivel se biztonságosabb, mint egy két milliós, de mint tudjuk, ez nem igaz. Elég megnézni a törésteszteket. Persze erre ugyanúgy igaz, mint a gyerekülésre, hogy valószínűleg nem a legdrágább a legjobb.
2010. júl. 7. 11:32
 22/23 anonim ***** válasza:

na szépen lepontoztak, h az olcsóbbat ajánlottam.....nekünk akkor épp uborkaszezon volt nyáron,mikor pillanatok alatt kiderült h kell gyerekülés.....23-ért vettük, nekünk azt mondták ugyan az mint a 30 ezres kategória vázra.....szóval alapból spóroltunk és még jobb is a huzat rajta, mint a legtöbbön.....

azzal egyet értek h ami szétszedhető ülésmagasítóra, az valószínűleg ütközés esetén ott törik, szóval én olyat nem vennék....

ahogy te is írtad nem mindegy az autó sem, kérdezem én h mindenki 5 csillagos töréstesztes autóval jár?....feltételezzük h igen....vannak olyan balesetek amiknél egyszerűen lényegtelen h milyen az ülés, mert ugye a gyerekülés nem egy törhetetlen burok a gyerek körül.....

Műszaki emberként rengeteg ilyen tesztelésen vettem részt és én nem hiszem h a laboratóriumi ilyen olyan teszt megfelel az életnek......de akit ez meggyugtat szíve, joga

A fontos az h belepróbáld a gyereket vásárlásnál, belepróbáld az ülést a kocsidba, a gyerek megfelelően legyen rögzítve az ülésbe, ülés az autóba.....én ajánlom neked h menj el egy bababoltba és ott segítenek, hidd el h nem feltétlen a legdrágábbra beszélnek rá!!!

2010. júl. 7. 13:48
 23/23 anonim ***** válasza:
Mi Bébé Comfortot vettünk és kb. 40000 Ft volt. Mi ennyit szántunk rá és azok közül ezt láttuk a legjobbnak.
2010. júl. 7. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!