Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Autósülésből csak a legdrágább...

Autósülésből csak a legdrágábbat? Te mennyiért és miylet vettél? Miért?

Figyelt kérdés

sziasztok!

Nagyon vívódom...tényleg kell a 60-80 ezres ülés?

9kg-tól nézelődünk, de tanácstalan vagyok.

Szeretnénk sokáig használni 9-36kg jó lene, vagy 25 ig minimum, és mindenképp dönthetős.

De nem hinném, hoyg a 80ezer ft os annyival jobb mint a 20-30 ezer ftosak.

Segítsetek dönteni.

Nézegettem a stm starlightot, az legalább 2007ben teszten nyert, most 50ezer kb az ára.

Ez a max ami megengedhetünk.

Ha a baba be van kötve rendesen a 20 ezer ftosba akkor is véd, nem?

a drágábbak miért jobbak?

mindenkép újat szeretnénk

2010. júl. 6. 20:28
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:

már nagyon beleástam magam a dologba

azt olvasom, hogy ADAC frontális tesztjét az EU-szabványban előírtnál nagyobb, 64 km/órás becsapódási sebességgel végzik el.

de az is tuti hogy ha 80al ütközöl, már akkor a 80ezres ülés sem véd jobban, nem?

2010. júl. 6. 20:30
 2/23 A kérdező kommentje:

és a 64 el megy a falnak frontálisan, az ha te is 60al mész meg a másik is az már 120, mert összeadódik:((

na ez most jó matekba ment át

csak próbálom itt eldönteni, mi lenne a jó

2010. júl. 6. 20:33
 3/23 anonim ***** válasza:
47%

Akkor felvázolom neked a következő szitut:

Megveszed az olcsóbbat, mivel úgy gondolod, 80 feletti ütközésnél úgyis mindegy. Aztán ütközöl mondjuk 55km/h-val... késő bánat, ebgondolat, csak az abaj, hogy a babád épsége a tét.

2010. júl. 6. 20:34
 4/23 anonim ***** válasza:
Mi gracot vettünk 60E volt, húzós, de számításaim szerint 3 éves koráig jó lesz. Jóhogy szerettem volna kevesebb pénzért, de a lányom testalkatához ez volt a legkényelmesebb, nagyon szépen tartotta. Olyan kényelmes, mint egy fotel, nem nyomja össze. Nagyon jókat alszik, játszik benne. Próbáld bele mindenképpen és nézd meg, könnyű-e dönteni, ha elálmosodott, ne kelljen fölrázni, mert nehezen kattan be. Én amúgy sokmindenben az arany középút híve vagyok, ebben is. Nem hiszem, hogy a legdrágább annyival többet tud, de a legolcsóbbtól is ódzkodnék.
2010. júl. 6. 20:34
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Maxi Cori Tobi 56000ft volt, azért vettem ezt mert ez volt a legbiztonságosabb a tesztek szerint, megvettem, másnap beletettem a gyereket és elmentünk 450km-re a lakhelyünktől nyaralni, a gyerek végigaludta az utat és mikor megérkeztünk, kivettem és visszamászott a kocsiba és beleült az ülésbe. Azt hizsem a minőségi ellenőr a legjobb bizonyiték rá, hogy szuper kényelmes és ez a legbiztonságosabb. Bármikor vennem kéne ujat ilyet vennék.
2010. júl. 6. 20:35
 6/23 anonim ***** válasza:
0%
20.34 vagyok. Azt javaslom ezt a falnak frontálisan témát sürgősen felejtsd el. Ne is beszéljünk erről. A férjem közlekedési szakember és szerinte a frontális ütközést mindenképpen kerülni kell...
2010. júl. 6. 20:37
 7/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi Be Safe-et vettünk. Nem volt 100 ezer, de azért nem olcsó. Biztonságos, remek a töréstesztje, skandináv minőség (ahol a gyerek a legfontosabb), könnyű bekötni, kényelmes, szereti a lányom és menet közben dönthető. Igaz, nincs akkora PR-ja, mint a Römmernek, Maxi Cosinak, stb, de ugyanolyan jó, ha nem jobb:

[link]

A második jól írta, próbáljátok bele a babát, mert fontos, hogy neki is kényelmes legyen.

2010. júl. 6. 20:37
 8/23 anonim ***** válasza:

20.37-es vagyok. Mégegyszer a link:

[link]

2010. júl. 6. 20:38
 9/23 anonim ***** válasza:
Ja és nem kell 80ezres, a MaxiCosi is meg a Besafe is 55 körül van. És mendkettő kiváló minősítést kapott! Römer a harmadik, ami ilyen árban is és biztonságban is mint az előző kettő, amit írtam. Bármelyik üzletbe elmész, ezt a hármat fogják ajánlani.
2010. júl. 6. 20:38
 10/23 anonim ***** válasza:
63%

mi 23-ért vettük a miénket, giraffe club és használjuk egy éve....nem esett szét meg stb...az ütközés az egy másik dolog....nem tudom h érdemes e "eladósodni" azért h megvegyük a drágát és reménykedjük egy ütközésben.....

én mint minőséges ember elmondhatom, h ezek az ülések is megfelelnek már rengeteg szabványnak, biztonságosak

én pl először kinéztem egy olyat amit szintén hátrafelé lehet bekötni, aztán láttam az árát és azon is elgondolkodtam, h mennyivel jobb, ha a bébi háttal működik a kocsiban....

lehet h lepontoznak, de én tapasztalatból és szakmából is mondom, h elég az "olcsó"

mellesleg van akinek régi suzukija van, aminek ugye a töréstesztje elég rossz, van akinek meg hammerje....na ez mindegy lenne?

2010. júl. 6. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!