Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor indul be a fogyás?

Mikor indul be a fogyás?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy 2 hónapja szültem a baba sajna tápszeres tehát tudok fogyózni mellette.De amikor hazajöttem 15kgval lettem kevesebb a szülés után.Azóta viszont egy kiló sem ment le??Be fog ez indulni valaha is?Normál testalkatú voltam de lenne még 7-8kg amit le kéne adnom.
2008. nov. 11. 15:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Rólam a babával felszedett súly lement két hét alatt. Viszont van még rajtam is 8-10 kg felesleg és sehogy sem megy le. Pedig már fél éve hogy szültem. Úgyhogy én is várom a válaszokat.
2008. nov. 11. 15:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Én 30 kilót híztam, babám 9 hónapos, de már rég nincs rajtam egy deka sem. Mondjuk én szoptatok...

Szerintem életmódot kell váltani, nem fogyózni.

2008. nov. 11. 16:24
 3/7 A kérdező kommentje:
Nemtudom mi az az életmódváltás? ami eddig nem volt probléma mert a régi életmódommal nem hiztam tehát marad a fogyókúra.
2008. nov. 11. 16:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Èn is 30kg-ot híztam.A lányom 9,5 hónapos,de még van 4-5 kg hogy vissza kapjam a versenysúlyomat.

Èn torna´zok minden este,nagyokat se´tálunk,1-2 óra´t.

egyél sok gyümit,zöldse´get.Kerüld a kenyeret,tésztát .

nagyon sokunknak nem is sikerül olyanra visszafogyni mint szülés elött.Más meg úgy megy haza,(vagy 1hónap)mint a terhesse´g elött.nem vagyunk egyformák.

2008. nov. 11. 16:47
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Attól nem fog lemenni,ha csak ülünk és várjuk a csodát. Én 5 hónapja szültem és még szoptatok,de a normál súlyom alatt vagyok 2 kilóval. Sok energiámat elveszi a babám. Nagyon sokat cipelem kézben és hordozóban és nagyon sokat sétálunk és emellett nem eszek össze vissza mindent. Viszont a folyadékból dupla annyit iszom mint régebben. Szerintem mindenki nézzen egy kicsit a lelke mélyére! Édesség helyett gyümölcs stb... és ha már nem szoptattok akkor diétázhattok is.
2008. nov. 11. 17:58
 6/7 A kérdező kommentje:

Pont ezt mondtam én is,hogy fogyózomaz nem fér össze a nassolással.

Azért köszi.....

2008. nov. 11. 18:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Én írtam, h 30 kiló hízás után már nincs rajtam semmi. Rengeteg csokit eszem, mert kell a szopi mellé nekem. Nem figyelek az étkezésemre, pedig terhesség előtt 6 után nem ettem, édesség nuku stb, mégis lement..

Szerelem, kiegyensúlyozottság, sok szex...:)

2008. nov. 11. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!