Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fogyás kérdés, ki hogyan...

Fogyás kérdés, ki hogyan szabadult meg a felesleges kilóktól?

Figyelt kérdés

Azoktól várnék választ akiknek tennie kellett azért hogy lemenjenek a kilók?

Ki hogyan, mit csinált, mit evett?

Mennyi idő alatt ment le?

Egyszerűen nem értem 8 kgtól nem tudok megszabadulni hiába diétázom:(

2010. jan. 12. 20:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha tudsz (időd engedi )sportolj tornássz fuss sétálj stb...és ne egyél kenyeret se cukrot de ezt gondolom te is tudod

majd szép lassan lemegy csak tarts ki!!!

2010. jan. 12. 21:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Én őszintén megmondom....nem ettem csak 2x egy nap reggel és délben és max.fél adagot vagy még kevesebbet. Már ott tartok, hogy vékonyabb vagyok mint voltam pedig már nem akarok fogyni csak tökre nem igénylem a kaját. 62kilóval lettem terhes, 80-al mentem szülni és most 57 vagyok. Ez nem jó ötlet én tudom de kérdezted, én elmondtam az igazat. Ja, és abszolut nincs édesség viszont rengeteg szénsavmentes víz, 2-3 liter egy nap. Mást nem is iszok ezen kívül csak kávét.
2010. jan. 12. 21:55
 3/3 anonim ***** válasza:
en elinditottam egy aerobic csoportot!tok jo mert elore fol kell keszulnom az orakra igy sokat tornazok!probald ki azt hogy naponta egy orat tornazol zenere!meglatod be fog valni...9 hos baba anyukaja
2010. jan. 13. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!