Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bevihetem a Balatonba a 7 hós...

Bevihetem a Balatonba a 7 hós fiam?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy sok ilyen jellegű kérdés volt, de arra lennék kíváncsi, hogy mekkora a fertőzésveszély? Volt negatív tapasztalatotok?
2010. júl. 4. 21:49
 1/7 anonim válasza:
Miért ne vihetnéd. Arra figyelj, hogy a feje ne ne kerüljön víz alá. Amúgy fertőzést bárhol összeszedhetsz, a Balaton semmivel sem veszélyesebb.
2010. júl. 4. 21:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ne vidd be!

Nekem a védőnő is azt tanácsolta(11hós a lányom)!

Egyik a fertőzés miatt,a másik pedig nekik még hideg az a víz,picik még talán jövőre.

2010. júl. 4. 22:36
 3/7 anonim válasza:
Ha nem akarod akokr ne vidd be. Ha vannak fenntartásaid akkor inkább ne kockáztass. De ha veszel mini felfujhatós medencét abba tehetsz vizet (amit a Balcsiból hozol)és ott a kisbabád tud pancsolni. Természetesen felügyelet mellett:)
2010. júl. 4. 22:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Most jöttünk haza a Balcsiról. 9 hónapos lányomat bevittük. Nagyon élvezte, más hasonló korú baba is volt. Persze 5 percnél tovább nem nagyon, bár már 27 fokos a víz. Semmi baja nem lett. De kérdezd meg a védőnőt. Egy kicsit szerintem meg lehet mártani. Fertőzést meg bárhol össze lehet szedni, mint ahogy az egyik válaszoló írta.

Jó nyaralást!

2010. júl. 5. 09:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Én nem vinném,még nagyon pici.Jó ötlet a felfújható kis csónak.Szomszéd kislány tavaly volt másfél éves,belevitték.Mire hazajöttek olyan gombás fertőzést kapott szegény,hogy alig tudták kigyógyítani.Meg hideg is,szerintem ne kockáztass!!Várjatok jövő nyárig.
2010. júl. 5. 09:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Most 2 napig voltunk Velencén hétvégén, és rengeteg babát bevittek a szülők, persze csak karban és max. a lába lógott bele. Nagyobb babákat (1-1,5 évest) beleülős biztonsági úszógumival láttam. Ja és persze én belevittem a 8 hós fiamat, aki imádta. Persze vastagon bekenve és kis kalappal a fején és csak du. 5 óra után. Kb. 27 fokos volt a víz. Vasárnap már nem vittem be, mert nem volt olyan jó idő, mint szombaton. Akkor kint pacsált a lavórban, amit itthonról vittem neki. Azt is nagyon élvezte. Mondjuk az durva volt, hogy egy kb. 2 hós babát anyukája belemártott nyakig a vízbe, aztán sietett ki vele a plédjükhöz, mert teljesen elkékült szegény baba az ijedségtől. Persze semmi baja nem lett utána, csak gondolom hideg volt neki a víz és nem fokozatosan szoktatta hozzá az anyukája :(
2010. júl. 5. 11:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnálom a 2 hónapos babát, ennyi idősen biztos nem jutna eszembe bevinni!
2010. júl. 5. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!