Hány hetes kortól szabad bevinni a babát a Balatonba? (lány)
4,5hónapos volt a nyaraláskor a lányom, és "úszott" egy jót mind a két nap a Balatonban.
Imádta, nagyon élvezte. Nyakig be, ki azt a ropogós kacajt cserébe, hason vállánál fogva szépen tempózott, egy nagyot kortyolt véletlenül, utána tisztes távolba tartotta a száját a víztől, se hasmars se hányás nem volt belőle, a nunusának se lett baja, köszöni jól van...
Naptej, fejére sapka, nem kell a víz alá nyomni a fejét.
Ott vagy vele, látod, ha nem élvezi, rossz neki, egyszerűen megfogod, kiviszed, ha tetszik neki, akkor is figyeled, hogy mikor kell kimenni vele, picit száradni, melegedni, enni.
4-5 hónapos kórától szerintem nyugodtan. Ma már úgy túl van spilázva minden,lassan az lesz az általános,hogy az utcára se lehet kivinni a gyereket mert ilyen olyan baja lesz.
Mednecés strandon sokkal nagyobb eséllyel kap el bármit az ember mint a természetes vizekben.
hetest nem, pár hónapost inkább
5 hónapos volt a babám mikor a medencénkbe bevittem, balcsit azért nem mertem volna megkockáztatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!