Szeptemberben végre nyaralunk a Balcsinál. Bevihetem kicsit 3 hónapos babámat vagy ne? És a szálloda gyermekmedencéje?
Rendben, köszönöm Nektek!
Akkor esetleg a hotel vizével kicsit ismerkedik és ennyi. Tényleg köszönöm!
lehet kapni ezeket a kis csónakokat. abba belefektetheted a picit a balcsiban, nagyon fogja élvezni ahogy hullámzik. így a naggyal tudsz játszani fél kézzel :)
a lábát belelógathatod de be nem vinném, persze ez függ attól is milyen idő van mert kánikulában a babamedencébe megmárthatod :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=balatonban+b..
Szerintem a hőmérsékleten múlik.
Nekem is 3 hós a babám, de sem a szállodába, sem a Velencei tóba nem vittem be.
Mi is fürödtünk a nagyobb gyermekünkkel, de nem ér annyit, hogy valami baja legyen, meg nem is nagyon élvezi még egy 3 hós a fürdőzést.
Én sem vinném be. A napsütéssel is vigyázni kell. A lábát ugyan belelógathatod, de minek. Jobb félni, mint megijedni.
4 hónaposan viheted egy megbízható babausziba is. Ott aztán lubickolhat nyugalomba. :)
A miénk is nagyon élvezi.
Mi a Balatonnál élünk. Én bevittem a gyerekeket a vízbe. Az egyik 3 hónapos volt, márciusi születésű, a másik 6 hónapos volt, decemberi születésű, amikor először vizeztünk.
A lábukat simán bele lehet lógatni, nem lesz semmi baja. Bár, kérdés hogy szeptemberben milyen lesz a víz. Most nagyon jó:)
Medencébe is simán lógathatod a lábát, vagy magadhoz fogod és kicsit lejjebb merülsz vele. Semmi baja nem lesz.
Szemébe ne menjen a klóros víz, arra ügyelj.
Ja, a gyerekeknek soha semmi baja nem volt a víztől, se a Balatontól, se a medencés vizektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!