Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 14-16 hós kicsivel apartmanház...

14-16 hós kicsivel apartmanházba ill. vendégházba menjünk, vagy szálloda a jobb?

Figyelt kérdés
Nyáron mennénk pár éjszakára valahová, ekkora kislánnyal. Fürdővárosba szeretnénk inkább.
2010. máj. 14. 21:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Aoartmnanház, vendéghát teljesen jó, szerintem jobb is családiasabb, és nem akarnak lehúzni rólad egy csomó pénzt. nekem akicsi most 14 hónapos, már voltunk panzióban, vendégházban kétszer.

Eszembe sem juott szállodába menni.

Sőt mi nyáron megint kempingezni megyünk tengerhez, ahogy előtte a nagyfiammal is jártunk.

2010. máj. 14. 21:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Mi is kempinges faházban és kis apartmanházban (vendégházban) voltunk tavaly. Én nem szeretem a szállodákat, jobb szeretem a családias hangulatot, ahol a tulajdonos szeretettel köszönt engem reggel :)
2010. máj. 14. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!