6,5 hónapos kisfiamat, bevihetem a Balatonba?
Figyelt kérdés
2009. jún. 6. 13:45
1/9 anonim válasza:
Kisfiam augusztusban lesz 8 hónapos. Előtte én nem viszem be a Balatonba, az biztos. Akkor is csak úgy, ha elég meleg lesz a víz és a levegő is. Ha nem, akkor majd jövőre:-)Strandra sem megyünk előbb, esetleg júliusban.
3/9 anonim válasza:
Szia!
Nyugodtan beviheted a babócádat pancsizni. Nekünk húgyúti fertőzésünk volt és a nefhrologus azt mondta h csak a Balatonba engedjem nyugodt szívvel, necc-es de még a Velencei tó is szóba jöhet. A balaton azért is jó mert folyamatosan cserélik a vizet és kevesebb a baktérium mint a Velencei tóban, viszont szigorúan tiltott a Tisza-tótól.
üdv 1 éves baba anyukjáa
4/9 anonim válasza:
Azt elfelejtettem az előbb irni h medencés verzió meg szóba sem jöhet mert ott van a legtöbb baci tanya és ha a gyermek érzékeny rá akkor nagyon csúnya fertőzést tud össze szedni amiből antibiotikumos kezelés segit csak.
5/9 A kérdező kommentje:
Jövőhónapban mennénk le egy hétre. Babaúszásra járunk 3 hónapos korától, még nem volt beteg.
Sok-sok választ, véleményt szeretnék! :)
2009. júl. 12. 14:55
6/9 anonim válasza:
Persze!
A Balaton sokkal tisztább, mint egy medence, nyugodtan viheted!
7/9 anonim válasza:
A Balcsi jelenleg ivóvíz minősítést kapott.
8/9 anonim válasza:
mi most voltunk nem rég és bevittük alányom, nem lett baja. 9 hós. Szerintem nyugodtan beviheted.
9/9 anonim válasza:
Mikor cserélik a Balatonba a vizet??? :))))))))))))))))))))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!