Bevihetem 4 hónapos kisfiamat a jakuzzi-ba?
Annyira klórosak az ilyen dolgok, én nem vinném be.
Vagy otthoni, saját? Abba talán.
2009. ápr. 30. 08:59
Mi a 3 hónapos kislányunkat bevittük már magunkkal az itthoni jakuzzi-ba, tök élvezte, bár gondolom inkább az tetszett Neki, hogy Velünk van. :-) Szerintem egy ilyen otthoni medencébe nyugodtan beviheted, végülis nem több száz idegen fürdik benne állandóan, hanem csak néhány ember, akit még ismertek is. Nem hinném, hogy valami baja lesz. :-)
2009. ápr. 30. 09:01
3/11 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy mivel klóros a víz, utána lezuhanyozom, átmosom a fürdetőjével és bekenem babatestápolóval, hogy ne száradjon ki a bőre.
Én még a barátaim kádjába sem fürdetném, ha nincs előtte kifertőtlenítve. És nem bántásból, de a barátok között lehet lappangó beteg, gombás fertőzés, egyéb. Biztos nem kockáztatnám.
2009. ápr. 30. 09:07
Első vagyok. Minek ez a herce-hurca. Fürdetni, keneszelni. Nem hiszem, hogy ezt élvezik a babák. Ha meg ekcémás kiütéseket kap hetekig hordhatod a bőrgyógyászatra. Kinek jó ez?
2009. ápr. 30. 09:08
6/11 A kérdező kommentje:
Én nem gondolom, hogy herce-hurca lenne, mivel imádja a vizet, a nap csúcspontja az esti fürdés, pláne akkor élvezi, ha együtt fürdünk a nagy kádban... És mivel itt még a buborékok is simogatnák a kis testét, gondolom, örömet tudnék neki szerezni ezzel.
7/11 A kérdező kommentje:
Ja, és nem gondoltam, hogy órákat átzatnám benne, csak pár percig.
Szia!Jaaaaj,most én is szívesen lazítanék egyet...:)
Szerintem kis ideig beviheted,de előtte kérdezz rá finoman az ismerőseidnél,hogy ők ajánlják-e....Nyílván ha valamilyen fertőzéstől szenvednek,nem tessékelik bele a vízbe a picit...Hajrááááá,dejóóó nektek!
2009. ápr. 30. 09:21
Hú,mégvalami!Már megint ez a rosszindulatúságoskodás :)
Szóval csak fürcsizzetek!!!!!!!!!
2009. ápr. 30. 09:23
Első vagyok.
A te érdekedben írtam, hogy ne vidd be.
Nem azt kell nézni, hogy az adott pillanatban mennyire jó a babának 10 percig. Utána a viszkető fájdalmas bőrproblémák hetekig is elhúzódhatnak.
Lesz majd olyan, hogy "anya menjünk már le Velencei-tóra!" Majd ha már tudja, hogy mi van körülötte. De egy 4 hónapos baba még az arcokat is csak 1-2 napig tudja megjegyezni.
Persze te döntöd el, hogy jakuzzi vagy nem.
2 fiúcska anyukája
2009. ápr. 30. 09:26
Kapcsolódó kérdések: