1 éves kisfiamat bevihetem a Velencei tóba pancsizni?
Figyelt kérdés
Vagy mennyi idős korban lehet bevinni a babákat? Hány fokos vízbe?2010. júl. 9. 14:45
1/5 anonim válasza:
Miért ne vihetnéd?
A fok sem meghatározó, minden baba más. Lányom eljátszott abba a vízbe, amibe én bele sem mentem...
Próbáld ki, meglátod mennyire élvezi-vagy nem élvezi.
2/5 anonim válasza:
Miért ne? A természetes vizek sokkal tisztábban, mint bármelyik strand! Hogy hány fokos vizet bír, az gyerekfüggő! Az én kislányom pl. a napokban is képes volt beleülni a kint lévő medencéjébe, pedig az a víz valóban hideg (18-20 fokos ha volt!)! Amikor meg ki akartam szedni, ordított, hogy nem hideg, pont jó... 22 hónapos
3/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat! Első igazán kimerítő választ adott!!! :(
2010. júl. 9. 15:02
4/5 anonim válasza:
Szia. Én múlt héten 2x is pancsiztattam a 8,5 hónapos kisfiamat. Nagyon élvezte :) Jó strandolást nektek.
Holnap is megyünk :D
5/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
Voltunk lent pancsizni és mindenki jól érezte magát! :)
2010. júl. 9. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!