Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha elhagynátok babátokkal az...

Ha elhagynátok babátokkal az apukát, mert nem társ a bajban, és ha úgy döntötök, hogy adtok még esélyt, ha megkeres, meddig várnátok apuka közeledésére, hogy megkeressen és visszahívjon?

Figyelt kérdés
Apuka elég makacs és csökönyös, de tudom hogy szenved mint a kutya. Meddig várnátok rá, hogy bocsánatot kérjen?
2010. júl. 4. 18:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nehéz dönteni, hogy mi az a pont, ami után engedünk, vagy nem engedünk. Egy életreszóló döntésről van szó és szerintem te is úgy vagy vele mint én: a gyerek érdekét nézem elsősorban. Bárcsak előre lehetne pörgetni az időt 17-18 évvel és választ adhatna, hogy apával vagy nélküle jobb.....

Az enyém egyáltalán nem "szent", nagyon de nagyon sok hibája van, ezért is filózok rajta éjjel és nappal....

Hatalmas döntés, amiért én vállalok felelősséget. És fogalmam sincs, merre lépjek.......

2010. júl. 4. 21:10
 12/13 anonim ***** válasza:
ha elhagytad, akkor elhagytad. megvolt az oka gondolom. ha ekkora döntést hozok, nem táncolok már vissza, a gyermekem sem rongybaba mellesleg. nálam is benne van a pakliban a dolog, de ha elhatározom magam, akkor az tuti és onnan nincs visszaút, bármit is csinál.
2010. júl. 4. 23:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom hogy egy második esélyt mindenki megérdemel.Csak az a baj hogy nálunk már volt a második esély, ezért is álltam át az egyedüllétre lelkileg.Igy nem okolhatom magam hogy mi lett volna ha nem adok még egy lehetőséget, mert megtörtént.
2010. júl. 5. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!