Altatashoz cumi vagy ringatas?
Figyelt kérdés
A kisbabam eleinte nagyon ugyesen aludt el egyedul, de sajnos korhazba kerultunk egy hetre s ott, hogy fajdalmat enyhitsem amig megtalaltaka bajat utana meg a mutet stb. szoval ketsegbeesett anyakent bedobtam mindent, h segitsek rajta. Ilyen pl.hogy hordozva ringatva aludt el, amit en persze szivesen tettem csakhogy nyugtassam valahogy. Itthon is ezzel folytattunk s nem is lenne ezzel bajom, mert valljuk be olyan jo erzes amikor a karodba latod bekesen elpihenni a kisbabadat. De ahogy szepen telik az ido biza szepen gyarapodik is a baba s jo nehez mar igy egyik nap beprobalkoztam a cumival ringatas helyett s be is jott, szepen elaludt. Szerintetek maradjak ennel a megoldasnal hosszu tavon bevalik? Aki ezt probalta mit a tapasztalat? Esetleg lesz olyan, hogy felsir cumit keresve? Vagy maradjak a jol bevalt ringatasnal es max jo kis hazi kondim lesz? Amugy a sokk terapiat, hogy tegyem le sirni elobb utobb magatol is elaszik meg sem hallgatom. Volt mar resze sokkban szegenykemnek. :-(2019. márc. 25. 21:50
1/3 anonim válasza:
Ha cumival szépen elalszik, akkor maradj ennél, mert neki is jobb, ha nyugton tud aludni, másrészt ha 15 kg lesz, akkor már nem lesz annyira jó érzés ringatni, mire elalszik!
2/3 anonim válasza:
Én is azt mondom,maradj a cuminál. Az én fiam kiköpi,miután elaludt. Talán 1-2 alkalom volt,h éjjel felébredt inni,és kérte a cumit. Többnyire ilyenkor cumi nélkül vissza alszik.
3/3 anonim válasza:
Éjszakára vegyél éjszakai cumit, meglátod pikk-pakk megtanulja visszarakni, ha elhagyná időközben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!