Akinek a babája nem fogadta el a cumit, talalt végül valamilyen onnyugtato módszert magának az alvashoz?!
6 hetes, utalja a cumit. Rendesen oklendezik tőle. Kipróbáltam már sok fajtát, de méla undorral kopi ki. Sőt még fel is húzza magát. Nem akarom mindenáron, h cumis legyen de így az alvás horror. Semmilyen módon nem tudja magat megnyugtatni, akkor sem ha ringatom, jarkalok vele, énekelek stb stb. Hulla fáradt és üvölt a faradtsagtol. Aztán vagy beajul vagy estig vergődik és sírdogal. Volt már ra példa (talán háromszor), h elfogadta a cumit és akkor minden gond nélkül elaludt szépen csendben még mielőtt a holtponton túl esett volna. Egyébként cicin megnyugszik, de olyan erős a tejleadóm, h közben folyton tuletetem, nem tud komfortozni. Egyébként sem akarom, h folyton a cicin logjon. Szóval, a kérdésem h mi lesz később?!
Megtanul még vajon cumizni?
Megtalalhatja az ujjat? (Azt se szopja nagy kedvvel amúgy)
Hogy fog így később aludni magától vagy persze kis segítséggel ha kell, de nem üvöltve vagy egy órát jarkalva vele?!
Segítsetek!
A nagyfiam 2 hetesen kikopte a cumit, de neki nem volt pótlás. Kicsit nyögdécselt, és már aludt is.
A kisebb most múlt 2 hos, és neki is volt ilyen kb 6 hetesen. Akkor ugyanezt csinálta, mint a tied. 1 hete nem használunk cumit, mert nem kell neki. Rájöttem, hogy ő sem az a baba, aki eszik alszik kakil. Pihenőszékben van, vagy a jatszoszőnyegém fekszik. Nézelődik, kapálózik. Beszélek hozzá, énekelek. Kellett 1 hét, mig rájöttrm, hogy amikor nagyon ásitozik, a hasára fektrtem, kicsit rázogatom a fenekét és 2 perc alatt alszik is. Nem szabad hagyni, hogy atessen a holtponton, mert akkor igy jarsz. Nekem még ig is nyoszorog az elején, mikor altatom, de kb 1 perc és abbahagyja. Figyeld a jelzéseit.
Lassan beáll a cici és jó lesz
Nekem elő kellett fejnem bert fulladt a gyerek
Aztán egy időben csak cicihez bújt nem kapta be
Miután beállt a kereslet kínálat jó lett
Még mindig erős a tejlead... a tele cici csepeg
Az "üresre" teszem alváshoz
10 hós
Eves utan elaludt ...
Kesobb meg osszebujtunk egyutt aludni
Egyik se cumizott eszembe sem jutott nekik adni
A cicin alvás egy ekkora babánál normális.
Nem azért eszi túl magát, mert feszült a sírástól, mire cicire kerül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!