3 hónapos babám élő cuminak használ. Hogy "szoktassam le"erről? A cumi nem kell neki.
Figyelt kérdés
Már ki vagyok merülve, folyton a cicin lóg. Nem lenne gond ha nem lenne otthon egy 3 éves is, akit el kell látnom. Anyatejes baba, ha elfárad, engem akar,illetve a cicit. Elalszik rajta, de amint kiveszem a szájából már megy a hiszti. Cumi nem kell neki, már vagy 4 félét próbáltam. Valami ötletetek van?2019. febr. 22. 16:36
1/14 anonim válasza:
Ugyan ez volt a kisebbik fiam. 1 hónapos koráig próbáltam a cumit adni neki, addig nem fogadta el. 1 hónaposan végre elfogadta, utána teljes volt a boldogság. Hány féle cumit próbáltál? Lehet venned kell vagy 4-5 félét, mire az egyiket elfogadja.
2/14 anonim válasza:
Ne adj neki cicit! Hagyd hisztizni, majd leszokik róla.
3/14 anonim válasza:
Figyelj oda, a gyerekek nagyon tanulékonyak, ha már most nem tudod megnevelni, vagyis már ilyen kis korban akaratos, akkor később még rosszabb lesz. Megszoptatod, leteszed és kész. Hisztizik? Majd abbahagyja.
4/14 anonim válasza:
Ha magadra kötve szoptatnàl ès közben naggyal tudnàl jatszani, az jò megoldàs lehet.
5/14 anonim válasza:
A 4-es tanácsa a lehető legrosszabb. Ha magadra kötöd, az sem neked, sem neki nem jó, és nem tudsz tőle csinálni semmit.
6/14 anonim válasza:
nagynéném két gyereket nevelt fel cumi nélkül, egyik se rokkant bele
8/14 anonim válasza:
Komfortszopizik, ez teljesen normális. Nem is kell a cumi, sokkal jobb így mindkettőtöknek. Amíg nem alszik el igazán mélyen, addig olvass a nagynak, rajzoljatok, énekeljetek, mondókázzatok, vagy építsetek valamit, egy kézzel sok mindent meg lehet csinálni. Ha elég mélyen alszik, akkor le fogod tudni tenni és mehetsz aktívabban játszani.
9/14 anonim válasza:
Megszoptatod, aztán leteszed és kész, mesz a nagyobbikhoz. Sír? Hadd sírjon, majd abbahagyja.
10/14 A kérdező kommentje:
4féle cumit próbáltam eddig: NUK latex fogszabályzós, Avent szilikon, Mam latex 0 és 6hós cumik, de egyiket se kéri.
A hagyd sirni verzió nálam nem jöhet szóba. Egyrészt baromira ideges leszek ha sir, másrészt pont a bizalmat nem fogom tudni erősiteni benne ha magára hagyom.
Viszont a linkelt irás tetszik nagyon. Én is nagyon szeretem mikor összebújunk szopizni de 0-24 ben plussz egy gyerek mellett ez sajnos lehetetlen.
Hordozni is szoktam, nem sokat csak ha valaminek épp a közepén vagyok, magamra teszem igy fejezem be.
Akkor marad az a verzió hogy ha elalszik, megpróbálok elosonni :)
2019. febr. 22. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!