Milyen babakocsitok van és mennyire vagytok vele elégedettek?
Figyelt kérdés
Kérlek benneteket, hogy a rossz tapasztalatokat is írjátok le. Azt tudni kell hogy kicsi panelba lakunk, és az autónk csomagtartója sem valami nagy.Lépcsőn is kell vinnem a kocsit és esetleg buszon is ha apa dolgozik. Van valakinek olyan ami ezeknek a feltételeknek megfelel? Nagyon köszönöm a segítségeteket.2010. júl. 3. 08:54
21/22 anonim válasza:
Chicco Trio 4Me!!!Hasonló "adottságok" miatt, mint nektek. Nekünk ez van és nagyon szeretjük :)))
22/22 anonim válasza:
Szia! Nekünk is nagy masszív babakocsink van: Adbor Joy krémszínű, de le is váltottuk, csak 1,5 hónapig használtuk. Ugyanis nagyon nehéz és a harmadikra még apának is nehézkes a felhozatal. Így vettünk egy másik, kisebb babakocsit: [link]
Kicsit nehéz volt megszokni hogy nem szembe tolom a picúrkámat de most már ő is élvezi.
Amúgy én nem ilyet akartam, de amit meg is rendeltem az sajnos akkor nem volt, és már nagyon le akartuk cserélni a nagyot.
Ezt néztem ki először: [link]
De már nem bánom. Neked ezt ajánlom, mert biztos jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!