Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen babakocsitok van?...

Milyen babakocsitok van? Elégedettek vagytok vele?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 17. 20:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk Pierre Cardin,3 részes és nagyon elégedett vagyok,voltam vele!Szuper,masszív és könnyen kezelhető!:)
2009. ápr. 17. 20:38
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok-még annyit h nem pierre cardin jó,jpusa válogatja ,mert vannak nagyon gyengék is.....de szerintem a mi jpusunk nagyon jó azt hiszem PS-692-narancs fekete (ELADÓ):)
2009. ápr. 17. 20:39
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
jujj elírtam-azt akartam írni h NEM MINDEN Pierre Cardin típus jó.....
2009. ápr. 17. 20:40
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk van egy ROAN kocsink amit nagyon szeretünk,csak nehéz,és elfoglalja az egész csomagtartót.

Ezért vettünk egy esernyőre csukódót is,az baby design,szupi könnyű kis kocsi,teljesen fektethető nagy kupolája van,téli lábzsák is van hozzá,azt is nagyon szeretjük.

Egyébként a legelső kocsinkat eladtam szinte újan,mert utáltam,egy vacak,nem tartottam biztonságosnak,ez egy pierre cardin 627-es teravel sistem kocsi volt.Nagyon kicsi a belselye,nincs oldala,szűk az ülőrésze..nagyon rossz minőségű kocsi,nem ajánlom senkinek.

2009. ápr. 17. 20:42
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk Giraffe Cluba volt, hordozóval, én nagyon szerettem, egy gondom volt vele, hogy a pakoló része nem túl nagy. Amúgy jó volt nagyon. Most már esernyőkocsink van, ez Bambino World, 3 kerekű, extra könnyű és nagyon kicsire csukható, ráadásul nem is volt extrémen drága (10 ezer), nagyon szeretem, buszozós anyukáknak ideális.
2009. ápr. 17. 20:53
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Graco Quattro Tour Deluxe volt, eladtam, nagyon nem szerettem. Most Hauck Tooragoo van, szupi!
2009. ápr. 17. 21:01
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is Pierre Cardin 692-es van, bordó színű,de nekem nem jött be,mert nehéz napi kétszer cipelni a lépcsőn, mikor megyünk sétálni,pedig én is beleszerettem egyből.Most vettünk szintén bordó Pierre Cardin sport babakocsit,dönthető is és könyebb sokkal.Hát van 2 babakocsink és a kisfiunk még csak 4 hós múlt:)

Ancsy

2009. ápr. 17. 21:34
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Graco Quattro Tour Deluxe babakocsink van....Háááát... Hagy némi kívánnivalót valóban. De egyben szeretem, nagy kerekei vannak, és itt a vidéki járdákon remek. Amúgy belvilága szűk az én nagy fiamnak, így mi kb 3-4 hósan nem bírtuk már használni a belső fekvő felületét.

Fiam hason alvós baba, így a belső gyári szűkítője kényelmetlen volt neki hason (de gondolom hanyatt sem egy nagy eresztés). Így mi erre az időre félreraktuk. A gyerekülés részére hiába van ráírva, hogy 0-X hós koráig használhatja...Ez hülyeség! olyan a kialakítása, ami nem megfelelő egy újszülöttnek, aki még nem bírja tartani magát. Így csak 4-5 hós kora körül raktam bele, akkor is pelenkával béleltem ki az alját, hogy ne legyen annyira merev a dőlésszöge. a mózeskosár is elég pici volt, de hozzáteszem, manóm elég nagy baba, mert 4280-al született és 58 cmmel. Most már 9 hós, és közel 10 kg. kezdjük újra kihasználni és felfedezni a babakocsinkat. Most, hogy már ül, így szuper! De altatni nem ebben altatom. ha lesz következő gyermekem, én is biztosan másik kocsit nézek majd neki.

De hogy néhány pozitívum. Masszív, nagy kerekei vannak. Strapabíró, 1 mozdulat alatt összecsukom, és bepakolom a kocsiba. Szerintem elég kényelmes is (most már), de én kivadásztam belőle a felesleges szűkítőket. Az első kerekei bolygósíthatók, mellesleg elől 4 kerék van, ami sztem jó dolog. Hátul pedig csak kettő. Könnyen kormányozható, fiam szeret benne "száguldozni". Egy átlag méretű babónak (3500-3800 körüli, vagy esetleg kissebb) teljesen megfelelő, szerintem, mert ő legalább nem növi ki egyből. Sajnos, én nem tudtam, hogy mekkora manót várok, nem tudták pontosa megsaccolni, több mint 0,5 kg-t tévedtek...

Üdv. Egy 9 hós manó anyukája

2009. ápr. 17. 21:48
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

ttp://www.minimano.hu/termekeink/babakocsi/lapra_csukhato/graco_mirage_plus_babakocsi_geoffrey.html

Ilyen, csak van hozzá babyhordozó, amit rá lehet etnni.

Eddig jónak tűnik .

2009. ápr. 17. 22:16
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Quinny 3XL, nagyon szeretem, de most beleszerettem egy Jané Slalomba...
2009. ápr. 17. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!