Milyen babakocsitok van és mennyire vagytok vele elégedettek?
Nekünk baby design mini van,én nagyon szeretem,meg a kisfiam is,nagyon jól lehet vele közlekedni,egy kézzel is szépen irányitható,és jó kis könnyü is,illetve nagy a kupolája is,van rajta kémlelöablak is,meg egy kis tárólórész,ami tépözáras,illetve alul hatalmas bevásárlóhálója!Ugyanezek a feltételek vannak nálunk is pontosan,mint nálatok,ugyh én ezt merem neked ajánlani!
Ilyen a miének:
Én csak dicsérni tudom!:)
Nincs nálunk ezzel a babakocsival semmi negativum!:)
Ja,az lemaradt,h 9hónapos,8000gramm és 73cm a kisfiam!:)
Elsö voltam!
Nem személyeskedni akarok, de ha van pénzed, akkor szerintem peg peregot vegyél. Esernyőre csukódik, újszülött kortól használható, és nem is olyan nehéz. És ha esetleg használtan is vennél, nagyon jó árban meglehet venni teszen és vaterán. Ha én újra kezdeném a babakocsi vásárlást, akkor csak ilyet vennék.
mi is babakocsi nézelődésben vagyunk, de még nem vettünk, azért gondoltam írok...:)
Szóval nekem szempont hogy jó nagy, masszív kerekei legyenek, hogy ne menjenek szét mondjuk az első gyerek után.
Nekünk most ez tetszik:
októberi baba lesz, szóval fontos, hogy télen is melegben legyen, és jó masszív.Igaz, hogy kicsit nehéz, de úgy vagyok vele, hogy úgy sincs olyan ami "tökéletes" szóval inkább a baba érezze jól magát, én meg valahogy megoldom, mert a másodikon lakunk, de szerintem biztos lent is hagyhatom majd a kocsit...
Nekünk Coto Baby babakocsink van, és csak véletlenül találtam. Hirtelen indultunk nyaralni és kellett egy kocsi, mert a lányom akkor már 11 hónapos volt és már macerás volt a nagy babakocsink és persze "dögnehéz".
Nagyon könnyű, könnyen csukódik, ha összecsuktad vállra akasztod és viszed, van hozzá esővédő, és még 2 fokozatban lehet a hátát állítani.
Újonnan 13.000 Ft-ért vettem esővédővel.
Csak ajánlani tudom. Nézd meg a linken. (Egyébként én is csak használtban gondolkodtam, de azt is kb. ilyen áron adták, így inkább újat vettem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!