Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen babakocsitok van és...

Milyen babakocsitok van és mennyire vagytok vele elégedettek?

Figyelt kérdés
Kérlek benneteket, hogy a rossz tapasztalatokat is írjátok le. Azt tudni kell hogy kicsi panelba lakunk, és az autónk csomagtartója sem valami nagy.Lépcsőn is kell vinnem a kocsit és esetleg buszon is ha apa dolgozik. Van valakinek olyan ami ezeknek a feltételeknek megfelel? Nagyon köszönöm a segítségeteket.
2010. júl. 3. 08:54
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Nekünk baby design mini van,én nagyon szeretem,meg a kisfiam is,nagyon jól lehet vele közlekedni,egy kézzel is szépen irányitható,és jó kis könnyü is,illetve nagy a kupolája is,van rajta kémlelöablak is,meg egy kis tárólórész,ami tépözáras,illetve alul hatalmas bevásárlóhálója!Ugyanezek a feltételek vannak nálunk is pontosan,mint nálatok,ugyh én ezt merem neked ajánlani!

Ilyen a miének:

[link]

Én csak dicsérni tudom!:)

Nincs nálunk ezzel a babakocsival semmi negativum!:)

2010. júl. 3. 09:01
 2/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. És ezt meddig tudja a baba kb használni? Mert így képről nem tudom eldönteni mekkora a fekvőrész. Nálatok mekkora a baba?
2010. júl. 3. 09:15
 3/22 anonim ***** válasza:
Nálunk most 9hónapos mult,és még sokáig tudja majd használni,legalábbis remélem,h még sokáig elmarad majd benne,de ismerösméknek 2éves a kicsi,és még mindig jó neki!
2010. júl. 3. 09:23
 4/22 anonim ***** válasza:

Ja,az lemaradt,h 9hónapos,8000gramm és 73cm a kisfiam!:)

Elsö voltam!

2010. júl. 3. 09:23
 5/22 anonim ***** válasza:

Nem személyeskedni akarok, de ha van pénzed, akkor szerintem peg peregot vegyél. Esernyőre csukódik, újszülött kortól használható, és nem is olyan nehéz. És ha esetleg használtan is vennél, nagyon jó árban meglehet venni teszen és vaterán. Ha én újra kezdeném a babakocsi vásárlást, akkor csak ilyet vennék.

[link]

2010. júl. 3. 09:58
 6/22 A kérdező kommentje:
A Peg Peregora azt írja, hogy 6 hós kor felett ajánlott. Hordozóm az van. Ja amúgy mindenképpen használtat vennénk, mert én eddig mindent használtan vettem neki, és nincs semmi hibájuk. Azért köszönöm a tippet, olvastam, hogy a Peg Peregot nagyon dícsérik.
2010. júl. 3. 10:31
 7/22 anonim ***** válasza:

mi is babakocsi nézelődésben vagyunk, de még nem vettünk, azért gondoltam írok...:)

Szóval nekem szempont hogy jó nagy, masszív kerekei legyenek, hogy ne menjenek szét mondjuk az első gyerek után.

Nekünk most ez tetszik:

[link]

októberi baba lesz, szóval fontos, hogy télen is melegben legyen, és jó masszív.Igaz, hogy kicsit nehéz, de úgy vagyok vele, hogy úgy sincs olyan ami "tökéletes" szóval inkább a baba érezze jól magát, én meg valahogy megoldom, mert a másodikon lakunk, de szerintem biztos lent is hagyhatom majd a kocsit...

2010. júl. 3. 10:56
 8/22 A kérdező kommentje:
Nekem most ilyen van, mert úgy kaptuk, de ez nagyon nehéz, és nem forognak a kerekek ami miatt azt mondták nagyon fogok vele szenvedni, pedig nagyon tetszik és látszik rajta, hogy masszív és a babának is kényelmes, meg teljesen felszerelt télre is. Van valakinek esetleg ilyen babakocsija? Maradjon ez? Mit gondoltok? Még van 2 hetem, hogy eldöntsem:)
2010. júl. 3. 11:30
 9/22 A kérdező kommentje:
2010. júl. 3. 11:30
 10/22 anonim ***** válasza:

Nekünk Coto Baby babakocsink van, és csak véletlenül találtam. Hirtelen indultunk nyaralni és kellett egy kocsi, mert a lányom akkor már 11 hónapos volt és már macerás volt a nagy babakocsink és persze "dögnehéz".

Nagyon könnyű, könnyen csukódik, ha összecsuktad vállra akasztod és viszed, van hozzá esővédő, és még 2 fokozatban lehet a hátát állítani.

Újonnan 13.000 Ft-ért vettem esővédővel.

Csak ajánlani tudom. Nézd meg a linken. (Egyébként én is csak használtban gondolkodtam, de azt is kb. ilyen áron adták, így inkább újat vettem.)

[link]

2010. júl. 3. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!