Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen babakocsitok van és...

Milyen babakocsitok van és mennyire vagytok vele elégedettek?

Figyelt kérdés
Kérlek benneteket, hogy a rossz tapasztalatokat is írjátok le. Azt tudni kell hogy kicsi panelba lakunk, és az autónk csomagtartója sem valami nagy.Lépcsőn is kell vinnem a kocsit és esetleg buszon is ha apa dolgozik. Van valakinek olyan ami ezeknek a feltételeknek megfelel? Nagyon köszönöm a segítségeteket.
2010. júl. 3. 08:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

10:56os vagyok, szerintem annyira nem fogsz vele szenvedni, meg lehet tanulni kezelni, mi is elsőnek ilyet néztünk, csak aztán váltottunk arra, aminek cserélhetőek az elemei, mert azt könnyebb talán kocsival vinni, meg talán könyebb felvinni a másodikra.Amúgy nekem azért tetszenek ezek a kocsik, mert van helye bőven a babának, még mikor nagyobb akkor is.

Ja és én úgy vagyok vele, ha már nagy, tud menni stabilan nem akarok esernyőkocsit venni, hanem sétáljon nyugodtan:)Sokat tudnak sétálni, csak kényelmes a kocsi az anyukának is, meg a gyereknek is...de ez csak az én véleményem, és mielőtt megszólna akárki tapasztalatból írom.

2010. júl. 3. 12:56
 12/22 anonim ***** válasza:

[link]

én komolyan mondom, h nekem ez tetszik:) a travel s. azért jó, mert lepattintod az aktuális "feltétet" a vázról, azzal felsétálsz, a baba fel sem ébred, a többi alkatrész meg pihenhet a pinyóben.

2010. júl. 3. 13:09
 13/22 anonim ***** válasza:
ige, igen, nekem is ez tetszik:)az előző oldalon már belinkeltem, csak nem a vateráról:)
2010. júl. 3. 13:12
 14/22 anonim ***** válasza:
Szia.Nekem is olyan van amilyet belinkeltél!Én nagyon szerettem mig kicsi volt a baba.Igaz mi falun lakunk,nem kellett cipelni.Addig jo volt mig nem kezdtünk el autozni.Aztán váltottunk Espiro city kocsira.Kicsire összecsukhato,könnyü.Én szeretettem eztis-aztis.
2010. júl. 3. 14:18
 15/22 anonim ***** válasza:
Nekünk Graco Quatro Tour babakocsink van,nagyon szeretjük,sokáig tudjuk még használni,mert sport kocsivá alakitható! De nem tartazik at olcsó kategóriáju kocsik közzé!
2010. júl. 5. 09:59
 16/22 anonim ***** válasza:

Ha újra kezdenénk akkor én is biztos travel systemest vennék!

Viszont ha téli baba lesz,akkor én azt javasolnám,hogy használd ezt ami most van!Ha hideg telünk lesz úgysem fogsz tudni nagyon messzire menni újszülöttel!És a hóban levegőztetéshez pedig tökéletes!Nekünk is ilyen volt az első kocsink (retrus,de teljesen egyformák amúgy)

punto-m van amúgy (anya-mobilnak hívja a férjem)amibe sajna épphogy belefért,ezért is vettünk 5,5 hós korában új kocsit neki!Meg nem is szerette,mikor már volt egy kis hangja,és nem csak feküdt a kocsiban!Most vettünk így egy travel systemest,már nem tudjuk kihasználni rendesen,viszont annyira imádja,hogy rá sem ismertem,mikor beletettem!Én mindenképp travelest javaslok,vaterán nagyon jó áron vannak azok is,és nagyon praktikus!

Remélem lesz még kisbabám és ki tudjuk mi is használni,minden darabját!

2010. júl. 5. 11:44
 17/22 anonim ***** válasza:

Pewg perego Veneziánk van, használtan vettük 20 ezerért.

Nagyon meg vagyok vele elégedve: könnyű, kicsire ösezcsukható, átfordítható a tolókarja, egy kézzel irányítható, buszra fel-le eyszerű vele szállni, mind a négy kereke bolygósítható és fixálható is pés magasan van az ülése. Jelenleg 3,5 hónapos a fiam, gyönyörűen elfér benne.

Ami nem tetszik: kicsik a kerekei, és gyakorlatilag nincs rugózása. Így a legkisebb úthiba is megállítja a kocsit.

Akármilyen jó is a babakocsink, sokkal egyszerűbb az életünk, amióta vettünk egy mei tait, egy ázsiai jellegű kötős hordozót. Ezzel az igazán forró kánikula kivételével (amikor rám olvad a gyerek) akármikor, akárhová el tudunk jutni. Nem akadály sem az eső, sem a szél, sem a járdaszegély, de még az erdei út sem. Tegnap épp egy egyórás misét hallgattunk végig így, és meg se nyikkant a fiam, olyan jót aludt.

2010. júl. 5. 13:34
 18/22 anonim ***** válasza:

Graco ultima Travel system-es van már 16 hónapja használjuk.

a mienk is ilyen színű csak két évvel ezelőtti modell.

[link]

A nem a 2010-es modell még minig 50 ezer máshol.

Van hozzá ugye hordozó, lábzsák, , vízszintesig dönthető , újszülött szűkító (babkocsiban, hordozóban is van)

Ja és baromi nagy kosár alul, elöl dupla bolygókerék.

Pluszba a babakocsihoz vettem pelenkázóstáskát.

Sokat használom és semmi baja, ahozatját már párszor kimostam, ennyi.

(Az a klasszikus babakocsiforma, nem oylan mint egy marsjáró, vagy egy forgószék tolókarral.)

A hordozót 10 ónapig használtuk,a babkocsit nem tervezem lecserélni, lányom márciusban lesz 2 éves, télen még akarom hasznáni.

A babakocsi másfél éve került 50 ezer forintba.

2010. júl. 5. 13:52
 19/22 anonim ***** válasza:

előző:

összecsukva befér a swift csomagtartójába:-)))

2010. júl. 5. 13:54
 20/22 anonim ***** válasza:
Szia! nekünk Giordani van, nagyon hasonló a Peg Peregohoz, újszülöttkortól alkalmas. Esernyőre csukható, klasszikus Astra csomagtartójába simán befér!
2010. júl. 5. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!