Hogyan tanítsam meg 1 éves babámat egyedül elaludni?
Most az a nagyobb baj, hogy sokáig tart, vagy, hogy nehéz a gyerek...? Mert szerintem fél óra igazán nem sok, egy baba ezzel jár, el kell fogadni. Majd lesz még jobb is. Az enyém 2 éves, még mindig a karomban alszik el, van, hogy 5 perc alatt, van, hogy jóval több. Ez van. Ráfektetem egy párnára a karomban, miközben én ülök, egyáltalán nem nehéz, nem szükséges erőt kifejteni ahhoz, hogy megtartsam.
Tudod, van amelyik gyerek gond nélkül elalszik a kiságyban, a másik meg akkor sem, ha fejre állsz. Már ugye, ha nem akarod sírni hagyni, ahogyan írtad. Egyébként jól teszed. Bőgve elaludni neki sem egy nagy élmény...
Miért nem alszik egyedül...
Az én lányom 4,5 éves, esti mese után meg picit beszélgetünk és ott ülök az ágya mellett amíg elalszik. És akkor mi van, ő így szereti. Miért kéne mindent egyedül csinálnia egy gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!