Hogyan tanítsam meg a babámat egyedül kanállal enni?
Figyelt kérdés
18 hónapos és azt hallottam, hogy ilyenkor már egyedül kell enniük, viszont az enyém még csak néha talál be a szájába és inkább csak játszik a kanállal minthogy rendesen egyen.
Milyen trükkök léteznek evés tanításra?
2014. jan. 4. 16:23
1/3 anonim válasza:
Még nem kell tudnia kanállal enni. Ha nem akar, csak játszik, akkor szerintem trükközni sem kellene, mert egyszerűen nem akarja, nem érett meg rá. Nincs elkésve, nyugi!
2/3 anonim válasza:
Hagyd. Majd megtanulja. Eleinte nálunk is több kaja landolt az ölében, mint a szájában. Én az csináltam, hogy kapott egy kanalat a kezébe, hogy próbálkozzon ha akar, egy másikkal pedig én etettem. De ha nem akarja magától csinálni még, akkor nem kell erőltetni. Hidd el nem fogod mindig te etetni :-)
3/3 anonim válasza:
Kezébe a kanál és gyakorol, kisfiam 1 évesen kezdte a gyakorlást,semmi esetre sem engedte,hogy én etessem csak a levesnél,az elején az egész konyha olyan volt,aztán szépen megtanulta 16 hónaposan már elég ügyes volt mikor a bölcsit kezdte kanállal és villával,utána még többet ügyesedett.Nincs trükk gyakorlás ennyi,az elején még nem nagyon fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!