1-2 hónapos babánál működhet az, hogy szoptatás mellett, ha esetleg egy két éjszaka nem lennék otthon akkor vagy az apja vagy a nagymamák éjjel tápszerrel etetik meg?
Figyelt kérdés
Születése után pár hónappal már ismét aktív életet fogok élni, és lesz néhány olyan alkalom, amikor éjjel másra lesz bízva.2019. febr. 25. 18:11
51/69 anonim válasza:
Az biztos! De akkor neked tényleg nem kell gyerek... egy csecsemőnek az anyjára van szüksége nem másra...
52/69 A kérdező kommentje:
Hat ezt nem te dontod el! A problema egyebkent megoldva! A dada nagyon jo munkat vegez es en el sem kezdtem a szoptatast igy nem is fugg tolem a taplalkozasa sem.
2019. ápr. 10. 05:54
53/69 anonim válasza:
Semmi baj, majd a dadát fogja az anyjának tekinteni.
54/69 A kérdező kommentje:
Jaj persze 😂😂
2019. ápr. 10. 08:48
56/69 anonim válasza:
Mekkora óraszámban vagy milyen beosztásban van vele a dada?
57/69 A kérdező kommentje:
Ez teljesen valtozo, van hogy mar reggeltol, de van amikor csak delutan van ra szukseg!
2019. ápr. 10. 19:02
58/69 anonim válasza:
És éjjel meg a szülőkkel van? Csak kiváncsi vagyok.
59/69 A kérdező kommentje:
Ha nem kell mennunk sehova, akkor igen.
2019. ápr. 10. 20:44
60/69 anonim válasza:
😢 Ezt fájt végigolvasni is. Mondom ezt úgy, hogy 3 hetes korában mentem először moziba, amíg a nagymama vigyázott rá 3 órát, lefejt anyatejjel, szóval engem aztán aligha momzillázhatsz le...
Őszintén érdekel a válaszod, nem hozzád vágom a kérdést: miért vállaltál gyereket, mit hittél milyen lesz majd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!