Szerintetek az baj, hogy egy éves kislányom még
szoptatás közben alszik el nappal és éjszaka?
2013. nov. 11. 18:32
Azért az éjszaka szoptatásról már le kellett volna szoktatni. Ahhoz már idős a lányod..
2013. nov. 11. 18:34
2013. nov. 11. 18:37
2es es ezt sajat magad talaltad ki?
Abszolut rendben van, szoptatott babaknal ez elofordul. En 20 honapig szoptattam es addig ebredt szopni a babam. Aztan, ahogy elvalasztottam es aludt magatol, egyszer sem kelt az ejjel es elaludt magatol konnyen. 1 evesen nincs ezzel baj, majd erzed, hogy mikor kell abbahagyni.
2013. nov. 11. 18:38
Miért ne lenne rendben? Teljesen normális, akár éjjel, akár nappal, hogy szopik még.
2013. nov. 11. 19:00
6/19 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy maga a szoptatás rendben van, arra gondolok, hogy nem kellene-e már más módszerrel altatnom, vagy hogy mostanság pl. van, hogy 2 óránként kel éjjel és így altatom vissza,nem valószínű, hogy az éhség miatt ébred ilyen gyakran.
Szerintem nem,éjjel már nem kéne ennie,és nagyon nehéz lesz megszoktatnod arra,hogy egyedül is elaludjon,már nem csecsemő.
2013. nov. 11. 19:28
most látom,hogy ráadásul mindig megszoptatod,nem nem kéne már kisebbként sem kell 2 óránként etetni
2013. nov. 11. 19:30
Teljesen rendben van, felesleges mashogy szoktatni, ha eddig igy aludt el. Majd ha leszoktatod a cicizesrol, akkor egyuttal atszoktatod egy masfajta elalvasra.
Tapasztalatbol mondom, az elso fiamat 2 evig szoptattam, amint leszoktattam a cicirol azontul velem osszebujva aludt el es tobbe nem kelt fel ejszaka (elotte tobbszor). Ot eves most es semmi gond az elalvassal, szepen alszik egyedul. A masodik fiam 1,5 eves es nala is igy fogom csinalni.
2013. nov. 11. 20:30
Friss tapasztalatom van a témában, szerintem nem baj :) Kisfiam is csak cicin aludt el ebéd után és este is. Ha éjszaka felébredt mindig megszoptattam. 1 éves és 3 napos volt, amikor egyszer csak nem fogadta el a cicit, nagyon meglepődtem, azt hittem nehezen fog leszokni róla. Azóta (2 hete) végigalussza az éjszakát és szépen elalszik magától. Tényleg mindig valami újat mutatnak. Mindent úgy csinálj, ahogy szerinted jó a kislányodnak! :)
2013. nov. 11. 21:57
Kapcsolódó kérdések: