Êjszaka hány òrán keresztül nem eszik a babád? Mennyi idős? Anyatejes vagy tápszeres?
4 hetes babám 10körül és éjfélkor kel enni, utána fél8 után legközelebb. nagyon jól alszik szerencsére
:)
6 hónapos (anyatej nincs, tápszert nem fogadja el), este 7:30-tól reggel 7:00-ig alszik, tehát kb. 10-12 órát alszik ébredés nélkül.
(reggel és esete elkészítem a tápszert és besűrítem neki sinlaccal vagy sinemillel, mert inni nem issza meg, csak így besűrítve kanállal)
- 1 hónapos koráig éjjel négy óránként keltettem
- 1 hónapos korától 7 hónapos koráig szinte az összes éjszakát végigaludta kb. 8-9 órát
- 7 hónapos korától volt mikor 5-6-szor is felébredt éjjel, de csak szopizott és már aludt is tovább
- aztán egy éves korától ez 2-3 alkalom volt
- most 20 hónapos és egyre gyakrabban már csak egyszer ébred, hajnalban
Már több, mint fél éve este 10-kor alszik csak el és reggel 9 körül ébred. Próbáltam korábra hozni az elalvást, de semmi eredménye nem volt. Ő egyszerűen ilyen.
Hat hónapos koráig csak anyatejes volt. A hozzátáplálást nagyon lassan, fokozatosan csináltam. Ma már csak délutáni és esti elalvás előtt + éjszaka szopizik.
10 hó , tápszer !
Este 7 fürcsi , 8 vacsi , reggel 6 ig alszik 1/2 7- kor reggeli !
Minden jót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!