Miért nem alszik éjszaka? mit csinálok rosszul? Már nem birom!
Szia! Pontosan ugyanez van nalunk. 5 hetes a kisfiam. Amit mi kitapasztaltunk nala:
- edeskomeny tea minden szopi elott (par csepp) nagyon sokat javitott - amint elalszik a vallunkon lerakom, de hasra! Csak ugy tud elaludni, haton soha, csak nyoszorog.
- meg kell emelni az agyat. Azt olvastuk legalabb 30fokosra. Mi meg akkorara nem emeltuk de meg fogjuk csinalni. Igy nem vizszintesen van.
egyelore ennyi nalunk, de egy az egyben ugyanaz a szitu ami nektek. Kitartas remelhetoleg ez csak ideiglenes allapot!
Nálunk is ez a helyzet =( csaka nnyiba h a párom nem váltana le inkább ő van fenn akadva hogy nem aludt éjjel aludtak a picivel 8órát míg én rajtam feküdt a csöpség igy tud aludni csak én nem max aludtam 2órát =( én is hulla vagyok bár mióta kapja az infacolt azóta sokkal jobb azóta alszik jobban de igy is csak rajtam de végig aludt 3 órát egyhuzamba egymás után kétszer is én is első babás vagyok nem tudom mi segíthetne még neharagudj hogy nem tudok segíteni de kipróbálhatnád te is az infacolt hátha jobb lesz tőle vagy a hasadon altatni hallja a szívverésed és talán kicsit jobban tudsz pihenni
kitartást
Infacolt mi is hasznaljuk!
hal istennek nekem a ferjem neha bevallalja a setalgatast vallon altatast. Egyedul en se birnam mindig :(. Tartsunk ki, ez csak ideiglenes. Probaljatok ki, amiket irtam, nekunk mar volt tobb olyan ejszaka hogy evett, bufi, letettem es aludt 3 orat. Alomszeru :). Persze nem mindig valik be, de ezekkel a modszerekkel sokat javult a helyzet.
Szerencsések vagytok,hogy segítenek nektek nálunk inkáb gépezik =( remélem is csak idő kérdése és javulni fog
nekünk a kömény tea nem segített semmit próbáltuk de nem jött be =(
kitartást nektek is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!