Van olyan apuka aki kiveszi a részét a gyereknevelésből? Milyen szinten?
3 gyerekünk van, az elsőtől kezdve foglakozott velük, ugyanúgy megcsinál MINDENT, amit én, ha kell. Hetente egyedül fekteti le őket (vacsora, fürdés, mese, stb., a legnagyobb 4,5 éves!), mivel olyankor tornázni megyek este.
Ilyet, hogy 17 hónapos gyerekét sose pelusozta... Az ilyeneket nem tudom és nem is fogom soha megérteni... Az apát se, de az anyát se.
Párom imádja a lányát,csak sajnos nagyon sokat dolgozik,így későn jön haza.Általában ő fürdet,mert így szerette volna kezdetektől.Átpelusozza ha kell.és ha szükséges,akkor vigyáz rá,ha nekem dolgom van...
De a bevált szövegek neki is megvannak:
-Ha sír a gyerek=cici kell
-Ha nyűgös=anya kell
-Te jobban tudod,hisz te vagy az anyja!
-Te vagy 24 órából 25-öt vele
De ezeket mind poénból mondja.
Ha sír de nincs etetési idő,akkor kiságyba rakja,hogy "erősödjön" a tüdeje.Férfi logika.
Panaszom nem lehet rá egyébként.A lelkét is kidolgozza mostanában.
Persze, hogy van, az én férjem is ilyen.
Igaz, hogy reggeltől estig dolgozik, de ha hazajön, onnantól övé a kicsi: játszanak, buliznak, eteti, pelusozza. Fürdetésnél mindíg jelen van, bár azt én csinálom, ő csak asszisztál :) Esti fürdi előtt ki szokta vinni sétálni, tegnap hármasban voltunk kint. Fürdés után eteti, lefekteti. Míg ő foglalkozik vele, én be tudok pótolni mindent, amit napközben nem sikerült. Hétvégén is az övé, együtt nézik a forma 1-et, babaúszni járunk, vasárnap templomba megyünk. Egy falka gyereket tudnék neki szülni, kezdettől jól elvan a kicsivel, pedig ő is azt hitte, hogy pár hetes babával semmit sem fog tudni kezdeni. A fiam most 5 hónapos,jövőre tervezzük a kistesót. Ilyen férfinak merek szülni gyermeket. Értünk van, értünk dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!