A nagyszülőkhöz ki vásárolt be nálatok babadolgokból? Kinek a dolga ez?
Figyelt kérdés
Volt egy kisebb nézeteltérés, mert a szüleim (vagyis anyu férje szerint) az én dolgom lenne, hogy ott is legyen kiságy, etetőszék, játékok, játszószőnyeg, járóka, stb. A párom szülei viszont maguktól komplett babaszobát rendeztek be, ki is festették az egészet, lett új padlószőnyeg, lámpák is, minden. Nekünk ez nagyon jól esett, mivel ott minden "adott", és nem kell elpakolnunk a fél házat, ha megyünk, gyakran vagyunk nálunk.2019. jan. 28. 19:13
21/25 anonim válasza:
Anyunak 4 éven belül lett 6 unokája, es o magatol vásárolt gyerek cuccokat magához. Használtan vette, kicsi pénzért, mert Neki ez fontos volt, hogy mindenki jól érezze magat nála. De mi nem vártuk el, en simán elaltattam a picit a babakocsiban, etettem az olemben es eljátszott egy üres flakonnal 😅😃
22/25 anonim válasza:
Mi vettünk utazóágyat, tesómékról maradt ránk egy járóka, az volt anyuéknál. Anyósék külföldön éltek, ritkán mentünk oda, mi vettünk pár szükséges dolgot oda is.
23/25 anonim válasza:
Ha csak 4 utcányira laknak tőletek, minek akarsz oda komplett gyerekszobát?
24/25 anonim válasza:
Egyrészt nem várnám el, másrészt meg MINEK? Nem is értem. Mi vettünk egy utazóágyat, az volt a Mamánál, ha kellett, kéznél volt , ha elutaztunk, onnam vittük. Amúgy a nagy ágyon is nyugodtan lehet altatni, pelenkázni.
25/25 anonim válasza:
Azt hiszem a hormonok kicsit elöntöttèk az agyadat... Anyósodèk nagyon cukik, (bár szerintem ők már igencsak túlzásba esetek) de te sem gondolod komolyan hogy mindenkinél komplett babaszobát kell berendezni... Mi sokat megyünk tesómèkhoz is, most oda is vegyünk ágyat, etőszèket, pelenkázót stb? Meg hát eleve attól, hogy nagyszülő lesz valaki csináljon az egyik szobából babaszobát, mikor már kirepültek a gyerekek? Nem is mindenkinèl van hely meg hát tényleg nem is értem minek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!