Hány hetesen vittétek "idegen"helyre babáitokat? (nagyszülőkhöz, unokatesó stb. )
Figyelt kérdés
Úgy értem mikor mozdult ki úgy a baba hogy nem csak babakocsis sétákra habem emberek közé,de ismerösökhöz.2013. szept. 18. 16:15
1/9 anonim válasza:
Hozzánk jöttek a kezdetektől az első három hónap csak azzal telt,hogy minden hétvégére jutott egy látogató kivinnünk nem kellett csak a vizsgálatra menet de a család nem is várta hogy mi mennyünk pont azért mert még kicsik voltunk.A sétát már egy hónaposan próbáltuk de nem nagy sikerrel mert szoktatni kellett a babakocsihoz mert a mi csemeténk utálta nagyon.
2/9 anonim válasza:
Ket hetesen a nagymamamhoz vittem el.
3/9 anonim válasza:
4 hetesen több napra mamáékhoz
4/9 anonim válasza:
néhány hónaposan. Azért, mert jött mindenki hozzánk. Ha nem így lett volna, hamarabb visszük.
5/9 anonim válasza:
3 hetesen, de nem a baba miatt, én nem bírtam a műtét után hamarabb kimozdulni. Hozzánk egyébként hamarabb is jöttek.
7/9 anonim válasza:
Én másfél hetesen (11naposan) vittem a nagymamához és nagyon jól bírta a kocsikázást. Azóta is mindig alszik a kocsiba pedig már 1éves :-)
8/9 anonim válasza:
6 hetes volt, amikor 2 hétre elutaztunk a 300 km-re lakó nagyszülőkhöz. Addig csak oda mentünk ahova kellett, orvos stb.
9/9 anonim válasza:
3 hetesen esküvőre mentünk. Úgy terveztük, hogy csak beugrunk a ceremóniára, de annyira jól bírta a baba, hogy éjfélig tudtunk maradni.
De utána hasfájós lett és sehova nem mozdultunk ki, annyira nyűgös volt egész délután-este-éjjel. Most 4 hónapos és lassan megint kezdünk kimozdulgatni, 1-2 órás programokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!