A nagyszülőkhöz ki vásárolt be nálatok babadolgokból? Kinek a dolga ez?
Nem vártuk el senkitől.Sőt senkinek sem jutott eszébe babaszobát csinálni nekünk csak azért mert heti 3-4 órára elmegyünk.Kicsi korában a játszószőnyegen is simán elaludt, most hogy nagyobb meg ott van a lányszobámba az ágy abba jót durmol.:)
Ha valami távolabbi helyre megyünk meg visszük magunkkal az utazóágyat és kész.Könnyen összecsukható, nem is túl nehéz egy mozdulattal szét lehet nyitni.Leszakadna a bőr a képemről ha ilyen elvárásokat egyáltalán megfogalmazni:D
Anyósom vett egy kiságyat meg egy babakádat.
De neki a 7 év alatt 4 unokája született.
Minden mást vittünk (én is meg sógornőm is).
Ha nem vett volna, akkor is megoldjuk. Annyit nem voltunk nála, hogy ezért vegyek oda bármi babacuccot.
120 km-re lakik, 2-3 havonta 1 hétvégét voltunk ott kb.
Mi az, hogy kinek a dolga ez? Te vagy az anyja, a te dolgod! Az , hogy kedvességből vesznek dolgokat annyit tehetsz, hogy megköszönöd de semmi ilyen nem elvárható. Nem is értem , hogy képzeld, ők már felnevelték a gyerekeiket.
Mi külföldön lakunk, évi kettő-három alkalommal megyünk haza, egyértelmű hogy nem fogom a repülön az utazóágyat vinni, de eszembe nem jutott volna elvárni, hogy anyukám beszerezze ezeket. Ettől függetlenül ő nagy lelkesedéssel vett pár dolgot, mindent használtan, a faluból. Mondjuk három kicsi unoka van , így mindegyik tudja használni. Aztán amikor hazajöttünk akkor elmentem a 100 Ft-os boltba , ahol vettem babakádat, apróbb dolgokat , és mindig viszek játékot amikor megyünk , utána azokat otthagyom, hogy legyen legközelebbre is. Amikor az idősebb unoka jön ők is hoznak játékokat pl. és ott hagyják később jó lesz a kisebbeknek.
Jól van, jól van, nem kell leharapni rögtön a fejemet. :)
Nem százkilométerekről beszélünk, anyukámék 4 utcára laknak tőlünk.
Nem vartuk el. 4 kulonbozo helyen van/volt nagyszulo valas, halalok miatt, mindenki imadja az unokat, koltenek is ra rendesen, de semmilyen bababutor nincs, es nem volt senkinel sem, csak amit mi vittunk magunkkal, pedig mind hely, mind anyagi szempontbol megtehetnek mindannyian. Valahogy bennunk ez fel sem merult, hogy nekik barmit is kellene hozniuk, hiszen mi tudjuk, hogy mik a megszokott dolgai a gyereknek. Egy helyre vettunk meg egy etetoszeket, es annyi. Egy utazoagyat kaptunk ajandekba, elozetes egyeztetes utan, de vegul nem igazan hasznaltuk.
Szerintem az, hogy elvarja, hogy vigyel oda dolgokat, gaz, viszont nekik sem dolguk szerintemezeket beszerezni. Egy ikeas olcso etetoszeket, par jatekot azert oda lehet vinni, de ha nincs, akkor max. eszik az oledbol, vagy nezeget a szonyegen egy pet palackot. Az nagyon rendes dolog a parod szuleitol, hogy beszereztek mindent, de ez nem jelenti azt, hogy anyudek ne szeretnek az unokat. Mondom, nalunk imadjak, megsincs sehol semmilyen cucca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!