7 hetes pici babát vinnétek Karácsonykor nagyszülőkhöz egy hétre?
3-as vagyok.
Éjszakára nem adnám semmi pénzért :))
Elutaznék hozzájuk egy hétre, ha egészségesek és nem lesz átjáróház.
Abban nem lennék benne, hogy oda seregledjen az egész rokonság, és abban sem, hogy össze-vissza hurcibáljam és mutogassam mindenfelé.
Ez egy meghitt időszak. (Legalábbis én annak szeretném, nem cirkuszi bemutatónak.)
Ilyenek a nagyszülők! :-) Gondolj bele, hogy van, aki eleve a nagyszülőkkel lakik. Ők vajon hogyan állítják le a nagyit, hogy ne mutogassa az uncsit minden bacilushordozó idegennek? :-) Sehogy.
Komolyra fordítva a szót, én is vittem mindenhova a kicsimet, vidéki disznótortól kezdve mindenféle családi eseményre, az emberek azért vannak annyira kulturáltak, hogy hogy nem hajolnak az arcába, nem fogdossák össze a pici babát, amikor még nullkilométeres. A babázást nem szó szerint kell még érteni, csak rápillantanak és megdicsérik. Nem kell aggódnod, szerintem.
Menjetek, de legyen kikötés, hogy egy nap csak 1 család jöjjön látogatóba, és nekik is legyen megszabva, hogy mikor (olyan időpontban, amikor a kisbaba is kicsit tovább van ébren, de nem zavarnak bele a napi ritmusba, pl. nem este 6-kor állítanak be, amikor már közel a fürdésidő pl.)
És mondjátok meg, hogy betegen ne jöjjenek. Aki ezt nem érti meg, az hülye, és nyugodtan megsértődhet. De azért túlzásokba se kell esni.
Az, hogy a nagymama vigye erre-arra a gyereket, nem engedném. Ha jó az idő, akkor vigye ki kocsizni, akit érdekel, az majd bekukkant a babakocsiba, oszt jónapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!